Zobacz pełną wersję : Techniki medytacji
Jakie znacie techniki medytacji i które waszym zdaniem są najlepsze dla początkujących w medytacji?
Jakie znacie techniki medytacji i które waszym zdaniem są najlepsze dla początkujących w medytacji?
Kiedy ja zaczynałem swoją przygodę z medytacją to skorzystałem z poradnika JAK MEDYTOWAĆ KROK PO KROKU - z GErelaxis - tam w Systemie są też 4 nagranie do relaksacji - świetna sprawa.
Pomaga wejść w stan medytacji, wyciszyć się i zrelaksować - zainwestuj w to a nie pożałujesz :)
Kiedy ja zaczynałem swoją przygodę z medytacją to skorzystałem z poradnika JAK MEDYTOWAĆ KROK PO KROKU - z GErelaxis - tam w Systemie są też 4 nagranie do relaksacji - świetna sprawa.
Pomaga wejść w stan medytacji, wyciszyć się i zrelaksować - zainwestuj w to a nie pożałujesz :)
Dzięki - próbka bardzo ciekawa i dlatego zamówiłem sobie to za poraniem do domu :)
Napiszę co i jak jak dojdzie do mnie przesyłka :)
Ja zamówiłem sobie ten system GErelaxis za pobraniem, faktycznie mają sporo pozytywnych opinii :)
Nie mogę się doczekać tego nagranie dotyk serca azji :)
Podobno jest bardzo ciekawe.
No i ja się przekonałam, dziś zamówiłam na CD GErelaxis - czekam, ciekawe w ile czasu mi to dojdzie.
Czytałam opinie o tym GErelaxis to bardzo dużo osób się w pozytywny sposób wypowiada na temat tych nagrań nie tylko jako skuteczne techniki do medytacji ale tez podobno świetne na codzienny relaks - a tego właśnie mi brakuje najbardziej.... odpłynąć na łono natury....
Ok przesyłka mi doszła - wszystko w porządku :)
Nagrania faktycznie wart swojej ceny :)
Tutaj macie próbkę nagrania Dotyk Serca Azji - http://blog.hepika.pl/pozostale-wpisy/jak-wplywa-na-ciebie-muzyka-i-kto-moze-to-wykorzystac/\
Co sądzicie?
prawda że ciekawe?
Szczerze? Przesłuchałem próbkę i jestem zblazowany bardziej niż byłem. ;)
Nie trafiają do mnie takie rzeczy.
jeśli już medytuję, to na sposób wyciszenia się, nawet bez muzyki
Ja próbowałam różnych technik medytacji. Również bardzo sobie cenię muzykę GErelaxis, bardzo mi pomaga w osiągnięciu harmonii ducha. Transakcja zakupu była bardzo sprawnie przeprowadzona, a utwory były w mojej skrzynce pocztowej po kilku minutach:).