Zobacz pełną wersję : Jakie plany na walentynki 2015 ?
Nie mam jeszcze pomysłu gdzie zabrać żonę na tegoroczne walentynki. W ubiegłym roku urządziliśmy sobie kilkudniowy wypad do spa w Nałęczowie. W tym roku jeszcze się nie rozglądałem. A wy?
Nie mam jeszcze pomysłu gdzie zabrać żonę na tegoroczne walentynki. W ubiegłym roku urządziliśmy sobie kilkudniowy wypad do spa w Nałęczowie. W tym roku jeszcze się nie rozglądałem. A wy?
Powiem Ci, że my z męzem w zeszłym roku siedzielismy w domu... Oboje musieliśmy pracować tak więc niemożliwym było coś konkretnego zorganizować .Za to w tym roku zarezerwowalismy sobie już imprezę walentynkową.
Jedziemy do Konstancina Jeziornej do Dworu Konstancin - tutaj możesz sobie poczytać jaki pakiet walentynkowy oferują. Są tam dwa noclegi ze śniadaniami oraz impreza walentynkowa z open barem ( mąż szczerze to czeka chyba tylko na ten open bar... )
Bawiliśmy się tam na sylwestra . Bardzo nam się tam podobało tak więc w tym roku wracamy.
Jeszcze wszystko nie jest ustalone, ale planujemy wybrać się na weekend do Wrocławia. To właśnie w tym mieście się poznaliśmy, a w tym roku obchodzimy 10 rocznicę ślubu, więc fajnie będzie wrócić na stare śmieci. Wrocław to piękne i ciekawe miasto. Na pewno nie będziemy się nudzić.
Kamila Bębenek
27-01-15, 02:03
teatr! mąż nigdy na komedii nie był, nie wie co tracił, więc go wyciągam na Mayday
Restauracja a później w domu. ;P
Jeżeli masz czas na wypad na kilka dni, to może zajrzyj na strony biur podróży, bo również one podłączyły się pod walentynki
trucicielka
28-01-15, 14:24
Widzę, że już nawet biura podróży robią co mogą by przyciągnąć klientów podczas walentynek ;). Ja raczej w żaden sposób nie celebruję tego święta, uważam, że są lepsze okazje na wspólne wyjazdy czy dawanie prezentów.
Proponuję Kaszuby, piękne miejsca oraz hotele i suuuper klimat. Warto się zastanowić ;)
wodoroscik123
03-02-15, 10:09
Teraz jest bardzo dużo ofert dla zakochanych. Proponuję Wiedeń, Budapeszt czy Pragę. O tej porze roku jest tam naprawdę bardzo ładnie.
Wygląda zachęcająco ;) niestety, ze względu na pracę nie mogę sobie pozwolić na wyjazd, ale spędzimy miły wieczór w domu przy winku ;)
W zeszłym roku zabrałem żonę do restauracji na romantyczną kolację, ale w tym roku postanowiłem zaskoczyć ją zupełnie czymś innym: po pierwsze zamierzam przygotować cos sam w domu, bo zona długo pracuje i chcę jej zrobić niespodziankę, po drugie zamówiłem w netii neta i tv (jeszcze 200 zł dostałem na prezent z okazji walentynek) i powinna być już do tego czasu, więc obejrzymy sobie coś fajnego, a na pewno stacje sie postarają i będą nadawały coś fajnego.
A ja moją zabieram na romantyczny weekend do hotelu nad morzem. Myślę, że będzie zadowolona, szczególnie, że teraz ma nie najlepszy okres w pracy i jest zmęczona. Wybrałem hotel ze SPA, więc będzie się mogła zrelaksować.
Może pogoda nie jest zbyt zachęcająca, ale mam nadzieję, że w sobotę będzie świecić słońce, więc pójdziemy chociaż na krótki spacer na plażę, a potem może zwiedzimy okolicę. Wieczorem pewnie jakaś dobra kolacja, za to w niedzielę oddamy się zabiegom relaksującym.
Powinno być dobrze, przynajmniej taką mam nadzieję.
A może by tak pod Kraków, ja rozważam zabranie ukochanej na walentynkową kolację,do restauracji z hotelem, piękne pokoje mają
w Chochołowym Dworze (chętnie bym pokazał który konkretnie, ale nie mogę dodawać linków w chwili obecnej :P)
Był tam ktoś? Myślicie, że się jej spodoba to miejsce? Bo o kolację jestem spokojny ;)
Ja byłem w zeszłym roku w restauracji z hotelem i SPA Farmona w Krakowie, bardzo polecam :) Co prawda ceny dość wysokie, ale w końcu to walentynki :) A w tym roku myślę o przygotowaniu kolacji, ewentualnie zamówienie kateringu do domu i ogólnie romantyczny nastrój, dobre wino :) Mam nadzieję, że narzeczonej się spodoba :)
Ja tak jak dambo, planuję w tym roku w domowym zaciszu spędzić walentynki. Wino, kolacja, może jakiś fajny film romantyczny. Na pewno nigdzie nie będziemy wychodzić.
Ja polecam spędzenie Walentynek (i każdego innego weekendu) na Kaszubach. Nad jeziorem Cheb jest do wynajęcia piękny domek z kominkiem. . Byłem tam w zeszłym roku z żoną i była zachwycona. Cisza, spokój, zero telewizji, internetu. Można się zrelaksować i zapomnieć na chwilę o problemach.
Ja dzisiaj z mężem spędzamy Walentynki w Krakowie. Przyjechaliśmy wczoraj. Mamy w planach zwiedzanie Krakowa, spacer kładką Ojca Bernetka, mamy kłódkę, którą zamierzamy powiesić i zamknąć wspólnie :) a wieczorem pójdziemy na kolacje do restauracji Mekong w Bonarka City Center.
Wspólny wyjazd we dwoje. Jakiś fajny hotel albo noclegi. W okolicach białobrzegów są właśnie noclegi z możliwością jazdy konnej. To jakiś pomysł na romantyczne walentynki, ale i weekend.
A ja spędziłam walentynki z mężem w domu :) I nie żałuje! Super dzień