Zobacz pełną wersję : Startup
Szukam wsparcia na start up mam pomysł na działanie w wyszukiwarkach, co możecie polecić?
noriakikasai
27-04-15, 09:00
może poszukaj wsparcia na jakichs crowdfundingowych platformach? bo domyslam sie ze chodzi Ci głównie o finansową stronę:)
Na wielu uczelniach są Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości czy jakoś tak i tam też można zacząć. Nie zawsze koniecznie trzeba być studentem, myślę że warto się rozejrzeć w tym temacie :)
Możesz też i na tym lub inny forum opisać całóść tematu ,a bo i sam bym się z chęcią zapoznał .
bimberiusz
24-05-15, 13:17
Odnośnie startupów to polecam moje studia o nazwie "Tworzenie i rozwój startupów". Oczywiście nie koniecznie trzeba od razu zaczynać studia, jest organizowanych całkiem sporo cyklicznych seminariów i szkoleń, można też przyjść na ciekawe wykłady.
Odnośnie startupów to polecam moje studia o nazwie "Tworzenie i rozwój startupów". Oczywiście nie koniecznie trzeba od razu zaczynać studia, jest organizowanych całkiem sporo cyklicznych seminariów i szkoleń, można też przyjść na ciekawe wykłady.
Popieram :)