Zobacz pełną wersję : Poprawa urody
Mówią, że facet nic nie musi sobie poprawiać, ale ja tak nie uważam. Byliście na jakimś zabiegu?
Byłem na zabiegu, korekta uszu, która przebiegła bezproblemowo. Zabieg przeprowadził chirurg Łątkowski z kliniki w Polanicy-Zdroju, którego szczerze wam polecam. On jest naprawdę rzetelny i profesjonalny, wcale mnie nie wyśmiał, że facet przyszedł na operację plastyczną, tylko operował takich facetów jak ja setki razy. Nie ma w tym nic złego ani wstydliwego. Korekta uszu się powiodła, wyglądają teraz bardzo dobrze. Naprawdę serdecznie polecam tego chirurga, wykonał kawał dobrej roboty.
Miałem ginekomastię, czyli tak, miałem operowaną klatkę piersiową. Nie jest to może coś, z czego jestem dumny, ale nie wstydzę się tego. Dzięki tej operacji nie wydze się już pływać bez koszulki. Operację wykonał chirurg Knakiewicz z Knack Clinic we Wrocławiu, którego zdecydowanie mogę wam polecić, bo jest bardzo profesjonalny i kompetentny. Po zabiegu nie widać blizn, a klatka w końcu wygląda bardziej męsko, jest dokładnie taka, jaką zawsze chciałem mieć.