Zobacz pełną wersję : Uroda!!!
Poprawiacie jakoś swoją urodę, czy raczej wolicie, by wszystko zostało naturalne?
Ja poprawiałam usta, bo były bardzo nierówne. Moja górna warga była z jednej strony większa, a z drugiej mniejsza i chciałam to wyrównać w końcu, bo ile można domalowywać coś takiego. Na zabiegu byłam u chirurga Michała Knakiewicza z Knack Clinic we Wrocławiu. On bardzo precyzyjnie wykonał swoja prace, efekt nie jest przesadzony, jest idealnie, w końcu moje usta wyglądają normalnie. Lekarz spisał się bardzo dobrze, nie mam mu nic do zarzucenia, wręcz przeciwnie mogę go zdecydowanie polecić.
Ja też miałam zabieg na usta, ale powiększałam je własnym tłuszczem. To bardzo fajna opcja, bo jednak dzięki niej trochę tłuszczu ubyło mi z innej partii ciała :). Oba zabiegi w jednym przeprowadził u mnie chirurg Łątkowski z kliniki w Polanicy-Zdroju. Usta są pełniejsze, powiększenie jest widoczne, ale wciąż wygląda to dość naturalnie, wcale nie przesadziłam. Co do lekarza, to jest całkowicie rzetelny, kompetentny, na konsultacji mi wszystko wytłumaczył i opisał, a zabieg się udał, wiec mogę go szczerze polecić.
Urodę to też można sobie podkręcić, nieprawdaż? Ja przykładowo uwielbiam makijaż, ale i również takie https://remy-hair.pl/wlosy-europejskie dopinki. Dzięki nim czuje się bardziej atrakcyjna i mogę praktycznie każdą fryzurkę sobie wykonać.
Trudno się nie zgodzić z tym co piszecie.