PDA

Zobacz pełną wersję : Sprawdź łącze...



WebLion
01-02-04, 16:29
Sprawdźcie szybkość swojego łącza... (http://us.mcafee.com/root/genericURL_genericLeftNav.asp?genericURL=/root/speedometer/test_0150.asp&genericLeftNav=/en-us/wrapper/catalog_nav.asp) - u mnie na MM 160 KBps wychodzę między 100 a 200 :D

konkordpl
01-02-04, 18:16
1.172 Mbps : - ]

GaceKx
01-02-04, 19:17
Hmm Konkord ty chyba masz neo nie ? To skąd taki wynik ? :P

698.48 Kbps
(87.31 KBps)

konkordpl
01-02-04, 19:30
No coz, ma sie te znajomosci w tepsie ; - )

konkordpl
01-02-04, 19:55
http://www.prometeusz.com/speed/ <-- tutaj kiedys licznik rozwalilem ; - ) Doslownie : - )

GaceKx
06-02-04, 17:43
No coz, ma sie te znajomosci w tepsie ; - )

Buahaha Konrad weż mnie nie rozśmieszaj... Bo jak pamiętam to trochę długo nie mogli Ci założyć tej neostrady :P

konkordpl
06-02-04, 18:53
Troche dlugo? Masz cos z pamiecia Gacku : - ) Zalozyli po tygodniu : - )

GaceKx
06-02-04, 21:49
No zdaje mi sie że dość długo nie mogłeś ich się doprosić... A tak ps to jakie masz niby teraz łącze ? Że takie wyniki ? :-)

GaceKx
06-02-04, 21:50
Wsumie Konkordzik to możliwe bo ja teraz przed momencikiem zrobiłem test i wyniki są rewelacyjne :) (Szkoda że nie jest tak w rzeczywistości)

1.153 Mbps
(147.64 KBps)

konkordpl
06-02-04, 21:56
Mi raz pokazalo 73 Mbps. ; - )

Anonymous
07-02-04, 07:25
128 Kbps
(16 KBps) - :x