PDA

Zobacz pełną wersję : tv-out radeon9550



michaltychy
10-03-06, 16:42
Witam!!!
Wiem ze o tym juz byly tematy ale nie znalazlem konkretnej odpowiedzi na to co mi dolega. Wymienilem karte Gforce na Radeona9550. Pod pierwsza nie mialem problemów
z kolorem na tv, ale z radenoem mam:). Kobel jest wiec ok. (s-video - euro). Obraz na tv mam czarno-bialy mimo ze w ustawieniach karty jest pal-d. Co zrobic???

Gordon
10-03-06, 23:17
To jest sapphire czy gigabyte? Może w ustawieniach telewizora coś trzeba zmienić? U mnie jest np. S-VHS na którym obraz jest czarno-biały ale na zwykłym VHS jest kolorowy (telewizor JVC).

michaltychy
11-03-06, 07:22
---------- 07:57 11.03.2006 ----------

Mam gygabite a w telewizorze nie da sie nic poprzelanczac.
Co zrobic?[/code]

---------- 08:18 ----------

Poradzilem sobie zmienilem kabel na wideo- czincz

---------- 08:22 ----------

Poradzilem sobie. Zmienilem kabel na s-wideo-czincz