Zobacz pełną wersję : oferta TP S.A. a przeglądarki internetowe
Rodzice korzystali do tej pory z usÅ‚ug Dialogu, jednak przeprowadzili siÄ™ ostatnio w miejsce, gdzie Dialogu nie ma i prawdopodobnie nigdy nie bÄ™dzie (Dialog nie planuje Åźadnych inwestycji zwiÄ…zanych z rozszerzeniem zasiÄ™gu nawet w centrum WaÅ‚brzycha, a cÃÅ‚Åź dopiero na peryferiach). PoniewaÅź nie majÄ… juÅź Åźadnego łącza, prosili mnie, abym sprawdziÅ‚ ofertÄ™ TP. WchodzÄ™ na www.tp.pl, klikam linka z neostradÄ…... bach, nie ma Firefoksa. WysypaÅ‚ siÄ™. WchodzÄ™ jeszcze raz, klikam na linka z neostradÄ…... bach, nie ma Firefoksa. WysypaÅ‚ siÄ™. WchodzÄ™ trzeci raz... to samo. :hmmm:
Widać nie tylko ludzie, ale i oprogramowanie ma zaprogramowaną opinię o Telekomunikacji Polskiej. :tak_trzymaj:
W pracy klikam na link neostrady z portable firefox 1.5.0.7 i bach strona jest i dziaÅ‚a prawidÅ‚owo, klikam z firefoksa 2.0 i bach strona nadal otwiera siÄ™ i dziaÅ‚a jak naleÅźy.
FF 2.0, Win 2003 Advanced Server ENG - brak problemÃÅ‚w :)
Opera 9.02, Fx 2.0, Flock 0.7.7 (Win XP Home) bez problemÃÅ‚w
Mi za 5 razem teÅź zadziaÅ‚aÅ‚o :) Ale wczeÅ›niej FF siÄ™ wysypaÅ‚.
Win XP Prof EN (nowiutki, jeszcze ciepły), FF 2.0 EN. Na IE nie sprawdzałem, Opery jeszcze nie zaciągnąłem.
Ununtu 6.06, Firefox 1.5.0.7 i Konqueror. Wszystko ok. Krystian moÅźe to Twoje uprzedzenia? NieÅ›wiadomie klikasz za ikonkÄ™ zamkniÄ™cia ;-)
W tym temacie wÄ™szÄ™ jakiÅ› SpiSek wyeksplorowanych operantÃÅ‚w. ;)
A juÅź wiem, to na pewno ten ukÅ‚ad ktÃÅ‚rym ciÄ…gle straszy wÃÅ‚dz IV RP.
Opera 9.02, kompilacja 8585, Win 98SE+USP2.02. Żadnego Bacha. :>
moÅźe to Twoje uprzedzenia? NieÅ›wiadomie klikasz za ikonkÄ™ zamkniÄ™cia
Ubawiłem się setnie. :D Terapia śmiechem, doktorze?
FF 2.0
ostatnio dość często atakuje tp.pl
problemÃÅ‚w brak
UbawiÅ‚em siÄ™ setnie. Terapia Å›miechem, doktorze?Ehhh, Jurgi... Tylko to nam juÅź zostaÅ‚o :-)
Krystian moÅźe to Twoje uprzedzenia? NieÅ›wiadomie klikasz za ikonkÄ™ zamkniÄ™cia ;-)
Pewnie tak, tylko nie zdajÄ™ sobie z tego sprawy :D
Uprzedzenia do &ftp mam, nie ukrywam. Do spÃłłek zaleÅźnych rÃÅ‚wnieÅź. Dzisiaj wymieniÅ‚em 23 kbps z pomaraÅ„czy na 1,8 mbps normalnej sieci za tÄ… samÄ… cenÄ™ i mam nadziejÄ™ nigdy wiÄ™cej nie mieć z tÄ… firmÄ… nic wspÃÅ‚lnego. Ale nie sÄ…dzÄ™, Åźeby moje uprzedzenia aÅź tak bardzo ingerowaÅ‚y w to, co robiÄ™ przy komputerze. Chyba, Åźe udzieliÅ‚y siÄ™ one rÃÅ‚wnieÅź mojemu komputerowi ;-)
Ehhh, Jurgi... Tylko to nam juÅź zostaÅ‚o :-)
Tak, terapia szokowa serwowana nam przez "onych" chyba przestaje być skuteczna, czlowiek to takie zwirzÄ™, Åźe do wszystkiego przywyknie. :poddaje_sie: