PDA

Zobacz pełną wersję : Metin 2 - Co i jak, kto chce niech pyta:)



Folken Lacur'de Fanel
10-08-07, 00:32
Mam pytania o grę MMoRPG pt. Metin2.
1. Często czytam o skrytobójcach ale zawsze okazują się oni po prostu wojownikami uzbrojonymi w sztylety. Jak jest w Metinie? Czy można zabijać wrogów (w tym graczy:podstep: ) we śnie, skradać się do ataku zza pleców lub podarować eliksir leczący będący tak naprawdę silną trucizną? Innymi słowy, czy Ninja jest Ninją czy anemicznym samurajem ubranym na czarno?
2.Czy magia uwzględnia kierunek związany z błyskawicami i eletrycznością?
3.Czy Mag jest Magiem, czy raczej umagicznionym wojownikiem?
4.Czy postacie same atakują wroga gdy się do nich zbliży?
5.Czy standardowym atakiem magów jest jakiś rodzaj magii czy też kożystają raczej z broni? (chodzi o to że łucznik gdy jest zagrożony atakuję łukiem, wojownik wyciąga miecz, a mag? może miota małe ogniste kule?) Mam na myśli atak standardowy a nie specjalny i nic w tym stylu.

Ozi
29-08-07, 18:54
Czy ktos moglby mi doradzic jak najlepiej prowadzic postac?

Folken Lacur'de Fanel
02-09-07, 21:30
Ozi - Napisz kim grasz to postaram się ci pomóc

Secundo
19-12-07, 17:45
Mam pytanie.
Gdy pobieram instalke do Metin2, po pobraniu 16,5 MB kończy pobieranie z wiadomością, że ukończyło, a wcale tak nie jest. Gdyby ktoś dobrowolnie nagrał na płytkę instałkę i wysłal mi pocztą, byłbym bardzo wdzięczny, a płytę bym odesłał.


P.S. Gdyby znalazl sie chętny to proszę pisać na adres e-m@il:

Z góry dziękuję ochotnikom :)

P.P.S. "Uratowałeś/łaś mi życie" :D

Vetkin
16-01-08, 05:15
mam pytanie chodzi o misje 20 od strażnika wsi
mam zabić mi-jung wiesz może gdzie ją znaleźć???http://forum.di.com.pl/images/smilies/icon_question.gif
:?:

Nereti
28-04-08, 15:22
Mi-Jung jest w kierunku północno-wschodnim od pierwszego miasta.

siwyziom16
09-05-08, 11:57
nieeee.... Mi-Jung jset przy portalu do drugiego miasta.... to jest północny zachód na mapie.... pozdrawiam

qwertozaur
18-05-08, 17:56
Nie moge uruchomić gry.Po ściągnięciu patch (nie wszystkie się ściągają) biorę "Rozpocznij Grę" wyskakuje komunikat o treści "????? ????? ??? ??? ??????" i do wyboru mam Tak lub Nie.Jak wezme Tak to wyskakuje mi drugi o podobnej treści i Ok.Co mam robić bo już próbowałem reinstalki.

Kuba563
24-07-08, 14:30
mam problem kolega pobrał mi metin 2 PL odpalamy go u kolegi i nie działa ja usuwam plik error log i wszystko smiga nagrałem na pendrajfa i u siebie włanczam nie działa usuwam error log i nie działa co mam zrobić

SalataPL
31-07-08, 14:55
Siema ja mam inny problem :/ właczam gre wszystko ladnie pieknie ale przy logowani takie cos :/
http://img413.imageshack.us/my.php?image=problemmetinfn2.png

Mam karte graficzną RadeonX1300 Series :( wie ktos dlaczego mam grafike ??
Zalogowac sie moge ale grac na pól slepo to troche dzinie :(

Hektor999
03-08-08, 13:27
Mi-Jung znajduje sie w miescie pierwszym pln-zachodni na gorze maki jest taka wysepka :) tam ja znajdziesz pozdro

wojtek978
05-08-08, 10:23
gdzie znajduje sie muzyk yuhwan

Update:
Teraz mam inne pytanie jak zaklada sie swoj ten sklepik ten na miescie zebym mogl wystawic zeczy do sprzedania a sam polowal albo wykonywal misje

ert85
07-08-08, 09:51
misja z zebami od 30 lvl nie jest mozliwa do wykonania z tym lvl trzeba miec cos klo 40

Hektor999
08-08-08, 10:06
wystarczy ci 32 lvl i rib +7 tak jak ja :PP:D:D:D

Hektor999
08-08-08, 10:08
yuhwan znajduje sie w miescie 2 jak idziesz do kowala bedziesz go widzial stoi niedaleko niego w dol od kowala pozdrawiam.

Xaverox
13-08-08, 09:34
Elo gram w mtin 2 i mam pytanie bo chce zaczac grac ninja i niewiem w co dodawac punkty zycie sila mana lub zrecznosc i ile??

misza2601
27-08-08, 13:00
no ja mam ten sam problem... gram w metina mam kartę RADEON X1300 i musze grać na ślepo... z bólem niestety rezygnując z tej gry gdyż obraz jest niwyraźny.... co mam zrobić?? pomóżcie!!!!!!!

tobi1729
28-08-08, 11:29
Mam Metin 2 od 4 tygodni i mam problem z uruchomieniem.Jak klikne na rozpocznij gre to mi sie nie włancza.Czy jest potrzebny do tej gry jakiś program?Prosze pomuszcie mi!



Chętnym serdecznie dziękuje!

ThornMaster
29-08-08, 06:38
Sciągam MEtin 2 ze strony metin2.pl instaluje o on jest po chińsku czy ktos wie co zrobić??

ThornMaster
29-08-08, 06:41
wszystko jest na http://metin.pl/forum/showthread.php?t=26

pustynia yongbi

http://img73.imageshack.us/img73/556/yongbihi1.png

KRÓL SKORPION cały 7 rząd w seungryong a jeśli chodzi o pustynię to wszędzie (zazwyczaj brzegi)
PUSTYNNE LATAJĄCE OKO tak jak wyżej ale nie licząc seungryong
CZŁOWIEK SKORPION nie przy brzegach mapy ale bardziej dalej
SKORPION ŁUCZNIK to samo. Przykład respa słabego 3H
PUSTYNNY ZAWADIAKA często wokół oazy i w niej. Jeśli chodzi o wokół to 6D 6E 6F
SILNY PUSTYNNY ZAWADIAKA wszędzie na mapie
MŁODY PAJĄK wszędzie np. koło noname
PODŁY MŁODY TRUJĄCY PAJĄK -\-
TRUJĄCY PAJĄK -\-
SZPONIASTY PAJĄK na południe od oazy i w niej t.j.: 6E 6F 4E 5E oraz nawet chyba na dole mapy.
PODŁY SZPONIASTY TRUJĄCY PAJĄK wszędzie prawie
PAJĄK ŻOŁNIERZ podobnie jak szponiasty pająk.
CZERWONY PAJĄK prawie wszędzie
PODŁY CZERWONY TRUJĄCY PAJĄK prawie wszędzie

EZOT FANATYK w seungryong na prawej stronie tj. 2 od F 3 od F i 4 od F.
ELITARNY EZOT FANATYK w swiątyni hwang: najczęściej 1 2 3.
WYSOKI WOJOWNIK ARAHAN najczęściej chyba 3 4.
WYSOKI PRZYWOŁYWACZ wokół świątyni hwang. Czyli seungryong.

ThornMaster
29-08-08, 06:45
Wojownik:
2 siły 1 do witala
Sura:
2 inteligencja 1 do witala
Ninga:
2 zreczność 1 wital
Szaman:
NIe mam pojęcia nie grałem szamanem spytam sie kumpla jutro napisze

timonek112
29-08-08, 16:21
wiajcie. mam problem z uruchomieniem gry. gdy gra si aduje, i wyskakuje okno z gr, pojawia si taki komunikat " Run - exceptions.AttributeError:'module" object has no attribute 'LOGIN_FAILURE_WEB_BLOCK' "
co mam z tym zrobi?
prosz o szybk odpowied. pozdrawiam

ThornMaster
29-08-08, 17:10
Spróbuj zreinstlować powinno pomóc

LeoKiller
31-08-08, 04:07
Witam!
Czy mógłby mi ktoś pomoc? Grałem w Metina 2 na starym komputerze (celeron 1.2, 256 Mb Ram, GeForce 2) i mi gra chodziła jako tako, ale chodziła... Teraz naprawilłem lepszy komputer (Duron 1.8, 512 Mb Ram, GeForce 4) i mi gra nie chodzi :( Wszystko sie ładuje tak jak powinno byc, a tam gdzie jest to okno w ktorym sie loguje jest tylko 1 wielki czarny ekran.... muzyka jest, kursor Metina tez jest ale nic poza tym. Ciemno i nic wiecej :( :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:






____________________________________________
Prosze o pomoc! I z góry Dziękuję ;) ;) ;)

Tubasekkk
04-10-08, 20:12
jak wycwiczyc umiejetnosc wojownikiem??:-?

Marcin3609
05-10-08, 10:02
Masz najnowsze sterowniki do karty graficznej?

szeryf01
13-11-08, 15:06
mam pytanie jak wyłączyć tobuł

Jacenty21
17-01-09, 15:02
zrobiłem nowe konto chce sie zalogowac wszystko wpisuje ok i wyskakuje Block-Login co mam robic Pomocy !!!!

primax
10-02-09, 12:59
Witam :olsnienie:moja mama pracuje w bibliotece i nie moze sobie poradzic z uczniami ktorzy blokuja neta przez granie w metina , czy jest mozliwosc zablokowania uslugi gier przez siec?? prosze o szybka odpowiedz , dzieki :))) Dodam ze ten metin dziala z pendriva ;//

surma1994
07-05-09, 19:55
ja mam taki błąd:-(

Dowloading damaged file
metin2.bin.lz download
metin2.bin unpacking
Failed to decompress! metin2.bin.lz, size 158886, errno -4
Please restart program!
metin2.bin unpacked

pack\icon.epk.lz download
pack\icon.epk unpacking
Failed to decompress! pack\icon.epk.lz, size 452344, errno -4
Please restart program!
pack\icon.epk unpacking

pack\icon.epk.lz download


zaraz po pack\icon.epk.lz download nie moge skopiować dalej bo wyświetla sie

menu i pisze tam

rozpocznij grę
opcje gry
ustawienie konta
nowe konto
wyjście


klikam rozpocznij grę

i pojawia się LOG

system.py(line:273) RunMainScript
system.py(line:192) execfile
system.py(line:163)Run
prototype.py(line:3) ?
system.py(line:130) _pack_import
system.py(line:110) _process_result
locale.py(line:242) ?
locale.py(line:173) LoadLocaleFile
system.py(line:64) _init_

Run - exceptions.AttributeError:'NoneType" object has no attribute 'split'



co mam robić pobrałem metina na nowo

mam internet z iPlus
laptop dell inspiron 1525
procesor 1,90 GHz
windows vista home basic
2 GB RAM
337 MB karty graficznej

pomóżcie z góry dziękuje

Tomoyo
07-07-09, 09:19
zrobiłem nowe konto chce sie zalogowac wszystko wpisuje ok i wyskakuje Block-Login co mam robic Pomocy !!!!

Serwer na którym chcesz się zalogować jest zablokowany.
Najlepiej spróbuj na innym np. na 8 bądź 16 8-)

Tomoyo
07-07-09, 09:27
Siema ja mam inny problem :/ właczam gre wszystko ladnie pieknie ale przy logowani takie cos :/
http://img413.imageshack.us/my.php?image=problemmetinfn2.png

Mam karte graficzną RadeonX1300 Series :( wie ktos dlaczego mam grafike ??
Zalogowac sie moge ale grac na pól slepo to troche dzinie :(

Może masz coś z kartą graficzną?:shock:
Albo usuń tego Metina i ściągnij <tutaj kliknij> (http://www.metin2.pl/main/download) to drugie.
Może to coś da :big_smile:

Czarrli
04-08-09, 14:31
Mam pytanie gram w Metina już od chyba od 2 lat i wszystko było GIT:-?A teraz włączam Metina i wszystko dobrze biorę Rozpocznij Gre i mi nie wchodzi. proszę mi odpowiedzieć, piszcie tutaj, proszę o odpowiedz:stupid::podstep: