PDA

Zobacz pełną wersję : Wiedzmin WYMAGANIA!!!!!



nemeteh
08-12-07, 09:38
Mam problem bo nie wiem czy to odpowiedni temat na tym forum ale prosze... Czy WIEDZMIN gra "ruszy" mi na GForce 3 Ti 200 756 pamieci.Poradzcie.............

RRybak
08-12-07, 11:51
Nie to forum - mamy dział gier jak się nie mylę.
Co do wymagań, to spiszę Ci z pudełka:
- Pentium 4 2.4GHz lub MAD Athlon 64 +2800
- 1024MB RAM
- Karta graficzna 128MB z obsługą DX9, Vertex Shader/Pixel Shader 2.0 - czyli gdzieś w okolicach GF6xxx jak na mój gust

To są wymaganie MINIMALNE i w przypadku Wiedźmina są podane bardzo dokładnie odpowiadając rzeczywistości. Zapewniam, że granie na słabszym sprzęcie to katorga, o ile wręcz niemożliwość - może już czas zupgradeować kompa ;)

123jarek
23-03-08, 19:57
Sorka za odgrzebywanie tematów, ale u mnie chodzi na athlonie 2000+ (1,7GHz), 512mb ramów i gf6700 :D. I nie jest to katorga :)

M461K
25-03-08, 00:11
Skoro tyś odgrzebał i ja się dołączę u mnie chodzi na 6600 2000+ i 1,5 GB RAM.Komfortowo jest, choć niewiele brakuje by nie było .