asia1561
01-02-08, 08:52
Od chyba 3 miesiecy jestem w ciąży. Nie byłam u lekarza bo nie mam na to czasu. Praca, studia. Mam narzyczonego, ktory chce tego dziecka, naciska brutalnie abym poszla do lekarza, pogadała z rodzicami o tym. Odgraża mi sie. I nic tymm nie zyskuje.
Codziennie sie sprzeczamy. Już tego nie wytrzymuje. Teraz mam sesje, nie mam czasu na wypady do lekarza. Zresztą nie chce tam iść. Boje sie bo nigdy tam nie byłam. Przeraza mnie grzebanie w moim ciele i jakieś pobierana krwi. Nie chce cierpieć. nie chce z niczego rezygnować. Nie chce aby cokolwiek zniszczyło mi moje życie. A wiem że dziecko do tego doprowadzi. Nie chce jego urodzić. Chce poronić, cokolwiek, byle nie mieć już tego "problemu"
CO ZROBIĆ ABY PORONIĆ?
Prosze o poważne informacje. Nie interesują mnie czyjeś opinie.
Codziennie sie sprzeczamy. Już tego nie wytrzymuje. Teraz mam sesje, nie mam czasu na wypady do lekarza. Zresztą nie chce tam iść. Boje sie bo nigdy tam nie byłam. Przeraza mnie grzebanie w moim ciele i jakieś pobierana krwi. Nie chce cierpieć. nie chce z niczego rezygnować. Nie chce aby cokolwiek zniszczyło mi moje życie. A wiem że dziecko do tego doprowadzi. Nie chce jego urodzić. Chce poronić, cokolwiek, byle nie mieć już tego "problemu"
CO ZROBIĆ ABY PORONIĆ?
Prosze o poważne informacje. Nie interesują mnie czyjeś opinie.