PDA

Zobacz pełną wersję : Problem przy odinstalowaniu SimCity

lukteo
04-07-08, 07:41
Moze mi ktos powiedziec jak odinstalowac SimCity. Przy probie odinstalowania wyskakuje komunikat " The folder path 'Documents and Settings' contains an invalid character". naciskam ok jedyna opcje a pozniej jest "Blad krytyczny podczas instalacji" i nie moge sie pozbyc tej gry z komputera. Prosze o jakas pomc.

RRybak
04-07-08, 12:29
Może zainstalować jeszcze raz, a potem spróbować odinstalować.

Z programów warto zajrzeć na "Odkurzacz", "Uninstall Plus", albo "Revo Uninstaller". Zaznaczam, że nie korzystałem z żadnego, ale te się pokazują jako pierwsze w Google :)

lukteo
05-07-08, 10:24
Dziêki za podpowied¼ ale to nic nie pomaga. Jak próbuje zainstalowaæ, naprawiæ czy odinstalowaæ ca³y czas jest ten sam b³±d "The folder path 'Documents and Settings' contains an invalid character". ¯aden z wymienionych programów te¿ nie mo¿e tego usun±æ. A Wiedzmina kupi³em ju¿ dawno hehehe

Arudil
05-07-08, 11:12
Najprostszą metodą jest usunąć katalog z grą ręcznie. Co prawda nadal w Dodaj/Usuń Programy będziesz widział SimCity ale na komputerze go nie będzie. Taka podpowiedz laika.

lukteo
05-07-08, 11:56
No tak też można ale nie bede mogl zainstalować tej gry jeszcze raz a o to mi chodzi bo w tym momencie ona mi nie działa.

rafal
05-07-08, 14:03
No tak też można ale nie bede mogl zainstalować tej gry jeszcze raz a o to mi chodzi bo w tym momencie ona mi nie działa.

Nie wiem Jak to jest z SimCity, ale wiekszość gier które ja wywalałem "ręcznie" ( nie przez dodaj usun programy) można było zainstalować ponownie, chociaż ciągle gra widniała w dodaj/usun... Możesz spróbować usunąć ją właśnie w ten sposób. Za ewentualne skutki uboczne nie odpowiadam 8-) .

Marshall
05-07-08, 14:24
A zapusc scandiska na tej partycji, moze to nie wina gry.