PDA

Zobacz pełną wersję : problem z opera



robert190880
07-01-10, 11:02
witam mam taki problem z opera 10 gdy chce pobrac jakis plik , aplikacje lub jakies zdjecie to przy zapisywaniu na komputer opera sie wylacza i wyskakuje jakis blad i ze prosze uruchomic opere jeszcze raz nie wiem co robic z tym bo nigdy wczesniej nie mialem z tym problemu po tzw. czystej instalacji nic sie nie zmienia wirusow tez nie ma rejestr wyczyscilem ccleaner i nic . system xp sp3 1gb ram athlon 64 antyvirus nod32 4 grafika 7300 gt

dankot
07-01-10, 13:18
Jaką masz wersję opery, może 9.0?

robert190880
07-01-10, 13:27
to jest najnowsza wersja 10.10

dankot
07-01-10, 13:49
Podobno ta wersja to totalna klapa. Spróbuj zainstalować wersję 8.54 i daj znać. Jeśli lipa, to zwróć uwagę, że czasem sp3 sprawia problemy, czyli w następnej kolejności spróbuj sp3 odinstalować i sprawdzić.

robert190880
07-01-10, 14:10
dodam jeszcze ze wczesnij w tej wersji problemow nie bylo a sp3 nie zamierzam odinstalowywac bo mam aplikacje w komputerze ktore wymagaja sp3 do prawidlowego dzialania, wersja 8 mialem to tez mi sie zacinala.

dankot
07-01-10, 14:22
A widzisz, problem był nie od początku, tylko zaczął się od niedawna pojawiać. W takim razie możesz mieć problemy z wirusami. Spróbuj przeskanować ComboFixem i HijackThis i wyślij oba logi na forum, może coś zobaczymy.

robert190880
07-01-10, 14:26
zobacze co da sie zrobic i sie jeszcze odezwe

Jurgi
07-01-10, 17:00
Czemu 10.10 to klapa? Działa bez zarzutów, choć faktycznie czasem się kładzie (na przykład nie lubi edytora na blox.pl).
U mnie z SP3 działa bezproblemowo. Spróbuj tymczasowo wyłączyć antywirusa (NOD na niektórych systemach sprawia problemy), potem inne programy chodzące w tle.

robert190880
07-01-10, 19:44
wiec udalo mi sie naprawilem system z cd windows wiec chyba czegos brakowalo dziekuje za rady i dalej moge pracowac na operze bo moim zdaniem jest najlepsza.

Ksiaze41
26-06-12, 15:32
Najszybsza i najbezpieczniejsza na pewno, dlatego glownie jej uzywam, ale moim zdaniem czasami "fika" czy tez sie "kladzie" jak wyzej, ma sie wrazenie, ze nie jest stabilna. Ale moze dlatego, ze caly system Windows nie jest stabilny hehe. Pozdrawiam.

Sieciow
27-06-12, 10:57
To żeś temat wykopał.. sprzed 2 lat :P

Ksiaze41
30-06-12, 05:45
Co bad? Jesli ktos sie ze mna nie zgadza niech uzyje argumentow, a nie "bad".

A jesli chodzi o wykopanie, fakt nie zauwazylem daty poczatkowo, a potem juz poszlo... ;)

A zapisalem sie na to forum, bo przesledzilem arcyciekawy watek religijny, ktory niestety zostal zakonczony. :(

Pozdrawiam

rebecca2001
30-06-12, 09:30
To żeś temat wykopał.. sprzed 2 lat :P

...:) ...

tak to już jest , tematy niby "stare" wraz z nowymi wersjami [i lub albo userami] wracają jak bumerang ... co świadczy o ich żywotności i pozornym zamieraniu albo wyczerpywaniu się "energii" ... twórcy nowych wersji lubia nas zaskakiwać - a może dbają o "ruch" na forach ? ;)

rebecca2001
30-06-12, 09:32
A zapisalem sie na to forum, bo przesledzilem arcyciekawy watek religijny, ktory niestety zostal zakonczony. :(

Pozdrawiam

nic nie stoi na przeszkodzie aby dołożyć coś od siebie i tym samym aktywować "zakończony" wątek ... chyba że temat został przez ADM zamknięty ostatecznie ...