Zobacz pełną wersję : Dzień Kobiet
Obchodzicie? Obdarowujecie swoje kobiety? Jaki najlepszy prezent? Standardowe kwiaty czy może coś więcej?
Kobieta lubi dostawać kwiaty, ale jeśli chcesz ją zaskoczyć wymyśl coś. Może Cię to niewiele kosztować. Jakiś wieczór przy świecach i dobrym winie. Może grasz na gitarze, wykorzystaj to. Może seans kinowy przed dobrym filmem. Lodowisko, kręgle, coś czego jeszcze nie robiliście... A może wypad do teatru albo muzeum, zależnie od upodobań, gustu i preferencji kobiety..
Obchodzę. Szerokim łukiem. :P
Indifference07
25-02-11, 16:57
Mój mężczyzna powiedział mi, że będę bardzo zadowolona z prezenciku jaki dostanę. I ja nawet wiem co ;) bo on też to uwielbia... Uwielbia zapach moich kosmetyków jakich używam do twarzy i to, że moja cera po tych kremach jest bardzo gładka i delikatna w dotyku. Jak posmaruję się kremem Siquens, to uwielbia się tulić do mnie :) Bardzo miłe z jego strony. Ale ale! Dziewczyny, pamiętajcie, że 9 marca jest dzień mężczyzn, więc też o nich zadbajcie!! :)
thecoldeststar
26-02-11, 15:21
Miłość na codzien to najlepszy prezent.
majkawazka
03-03-11, 12:31
Bardzo miło jest jeśli nie tylko wybranek pamięta o dniu kobiet, ale również kolega z pracy, tata, czy brat. :na_ucho:
ja zawsze pamiętam o dniu kobiet. Dzień obfitujący w wydatki i kolejki w kwiaciarni (no chyba, że wstanę rano i pojadę na giełdę kwiatową). Ale kwiatuszka zawsze dostaną wszystkie kobiety w moim domu, a do domu rodzinnego też się wybieram, by nie zapomnieć o siostrzyczkach, mamie i babci. No a moja kobieta to oczywiście ma specjalne względy i specjalny prezent jej się należy.
rebecca2001
12-09-11, 12:08
Nnnooo tak ... hmmm ... ja wiem że trudno zapomnieć dzień obfitujący w wydatki ...to takie bolesne ... ;)
E tam, zaraz szerokim łukiem. Ja obchodzę dzień kobiet i mało tego - mam konkretne wymagania co do prezentu :)
Lubię dostawać biżuterię, ostatnio dostałam całkiem fajny pierścionek z YES (tu widać na dole: Yes). Panie powinny wykorzystywać fakt, że chociaż raz w roku ktoś pomyśli o tym, żeby je docenić :)