Zobacz pełną wersję : Forex hotforex.com.pl zarabianie czy strata ?opinie
Witam
zacząłem inwestować w firmę hotforex.com.pl
dostałem wszystkie odpowiednie dane, wszystko co trzeba było zrobić zrobił. Wydaje się wiarygodna firma. Wiem że mają ciekawą obsadę ludzi i znają się ?proszę o opinię/
inwestorfx
14-10-12, 01:09
wiec sprawdzalem juz tego brokera
i przez 4 miesiace nie mozna niczego zlego powiedziec
co jest tam a czego nie ma gdzie indziej
zulutrade
currenex - faktycznie szybki dla scalperow jak chcesz otwierac i zamykac w minucie
to bedziesz zadowolony
no i sliczny bonus 15% - jakim jakby co mozesz grac nie zaden wirtualny
na hotforex.com.pl jest kontakt profesjonalny
nie jakies małolaty wyszczekane
powiedza objasnią i gra sie
Na swiecie broker ma dobre oceny cos ponad 4.5 w skali do 5
najwazniejsze ze to STP od 5 usd
BartekMazak
05-12-12, 16:04
nie znam firmy,
ale ostatnio w wyborcze nie pisali zbyt korzystnie o inwestycjach w forex - zwłaszcza przez nowicjuszy narajonych wizją wielkiego zysku...
wielkibrat
31-07-13, 15:24
Jeśli zamierzacie wchodzić na forex, to przynajmniej spróbujcie dostać się do maximus trading. Ja również zaczynałem bez żadnego doświadczenia, a teraz inwestuję bez odpowiedzialności ich pieniądze. To nic nie kosztuje, a naprawdę potrafi to mocno odmienić rynek.
Ogólnie iwestycje na forex to dosc trudny temat, ale sam broker (reklama) forex moim zdaniem jest ok. Nie wkrecaja, jak inni brokerzy.
nie znam firmy,
ale ostatnio w wyborcze nie pisali zbyt korzystnie o inwestycjach w forex - zwłaszcza przez nowicjuszy narajonych wizją wielkiego zysku...
nie znam firmy,
To sobie źródło informacji znalazłeś, gdybym nie znał trochę forexu, to brałbym w ciemno, że pieprzą głupoty jak zawsze.
realnie to broker, ma mniejsze znaczenie. Bo to korzystasz i się zgadzasz na ich propozyzcję bądź nie. Zdecydowana większość ludzi na forexie traci i broker tu więksego znaczenia nie ma.
Anna Zalewska
21-04-16, 00:56
Ktoś z Was dłużej handlował z Hot Forex?
Aslan Sukur
22-04-16, 18:59
Ktoś z Was dłużej handlował z Hot Forex?
Ja handluje ponad rok z Hot Forex, a dlaczego pytasz?
Anna Zalewska
26-04-16, 00:06
i jak wrażenia z handlu u nich? jak spready, jak platformy i wpłaty i wypłaty?
Aslan Sukur
15-05-16, 22:24
spready rynkowe. wpaty i wyłpaty koło 24 h. platofmy ok, nie wiem jak mobilne.
Matti Mroz
19-05-16, 00:48
dlugo już z nimi handlujesz?
spready rynkowe. wpaty i wyłpaty koło 24 h. platofmy ok, nie wiem jak mobilne.
Jakie konto polecacie na początek w Hot forex?
Jeśli nie wiesz czego konkretnie potrzebujesz do działań foreksowych, to może na razie zostaw póki co ten temat.
Potrzebuje konta do scalpingu. ktoś może pomoże?
Stanislaw70
19-12-18, 23:58
Spready, wypłaty, kwotowania, na te parametry warto zwrócić uwagę