Zobacz pełną wersję : Granie w 3D
Jak obecnie wygląda sytuacja z grami 3D na konsolach nowej generacji. Na Xboxie 360 temat nie istnieje, na PS3 pare tytułów jest, ale konsola nie bardzo współpracuje z rzutnikami 3D.
Czy niwe konsole przyniosa zmiany? Czy będzie można w końcu pograć w gry w 3D?
Nie mam pojęcia jak to wygląda w tej chwili na konsolach, ale jestem pewna, że to tylko kwestia czasu (niedługiego) kiedy będzie można grać w 3D dość swobodnie (jeśli idzie o sprzęty itd).
Sama jednak wolę klasyczne gierki, nawet czasem coś prostego
Jakoś nie mam przekonania do 3D zarówno jeśli idzie o gry, jak i filmy.
Marlenka19
02-03-14, 10:59
Z tego co się orientuje to spokojnie już teraz pograsz na większości konsol w gry 3D. Z Xboxem rzeczywiście wiele razy spotkałam się z problemami, aby odpalić jakąś znaną gierkę w tym formacie, ale PS4 spokojnie sobie z tym radzi. Możesz spokojnie poszukać coś bardziej odpowiedniego dla Twojego charakteru. Zresztą napisz obecnie jaką konsolą dysponujesz?
Mi od filmów 3D coś się w głowie robi. Podejrzewam, że podobnie będzie w przypadku gier 3D. Niestety odpadam ;/
Również nie jestem zwolennikiem 3D - moim zdaniem dwuwymiar w grach jest wystarczalny.
3D sprawdza się tylko w kinach... W domowych warunkach nie wygląda to najlepiej.
sebas111111
27-05-14, 21:23
Ja lubię oglądać filmy 3d ostatnim razem oglądałem kapitana amerykę.
3D nie zdało egzaminu przy grach. Chwilowa zajawka. Nintendo wypuściło swojego 3DS'a, jednak to nie działało dla każdego, powodowało mdłości itd.