Zobacz pełną wersję : Wyjazd integracyjny
Planuje zorganizowac wyjazd integracyjny dla pracownikow. Czy mozecie polecic jakies dobre agencje eventowe zajmujace sie tego typu eventami?
Kulturny Piesel
16-10-13, 13:11
W mojej firmie zlecilismy wyjazd agencji powersport i szczerze mowiac, to byla jedna z najlepszych imprez firmowych.
A u mnie wyjazdy są organizowane zawsze przez pracowników i to się świetnie sprawdza w formule, dla praocników. Każdy może się wypowiedzieć, czego oczekuje od wyjazdu, a potem osoba odpowiedzialna za organizację stara się wszystko poukładać, z firm eventowych staramy się racej nie korzystać.
wielkibrat
06-02-14, 12:45
Jedziemy za 2 tygodnie wraz ze wszystkimi pracownikami. Integracja ułatwia pracę, łatwiej dogadać się z pracownikami. Organizujemy coś takiego każdego roku. Tym razem Bieszczady, dali nam taką ofertę jakiej jeszcze nie mieliśmy. Nawet za salę konferencyjną nie płacę, a jedziemy w sumie na trzy noce. Życzcie dobrej zabawy ;-)
organizacja_imprez
21-04-14, 08:30
Polecam naszą agencję eventową z uprawnieniami organizatora turystyki :)
co drugi robi szeptanke :(:(
a co do tematu to wyjazdy integracyjne są bardzo ważne i dobrym pomysłem.
jednak mało szefów widzi w nich potencjał niestety :(
Mało? U nas to co drugi znajomy pracujący po różnych wszak firmach jeździ co jakiś czas jak to nie na imprezę integracyjną, to na szkolenia z atrakcjami po itd itd. Ja mam w czerwcu szkolenie w Wawie - tez ze współpracownikami, a na jesień zapowiada się impreza większa w Krakowie (bankowo któryś z lepszych hoteli z sieci, bo szef "robi nam dobrze" i jakieś wypasione jedzenie na mieście). Planu atrakcji jeszcze nie znamy, bo to zawsze top secret do ostatniej chwili.
A jaki to ma być wyjazd? W Polsce czy za granicą? Czy celem jest integracja czy motywacja? :) Poszukaj przy okazji firmy, która nie tylko zorganizuje, ale też doradzi. Ja mogę polecić firmę ze stopki...
Bardzo fajny pomysł. Takie wyjazdy to świetna sprawa.
wielkibrat
16-09-14, 12:05
Pewna i sprawdzona miejscówka - (spam)
Basen, kort i masa atrakcji. Mieliśmy paintball, był kulig - bawiliśmy się jak nigdy wcześniej.
A swoją drogą integracja całkowicie zmienia podejście do siebie pracowników.
Moja firma jakiś czas temu zorganizowała niewielki wyjazd integracyjny połączony z konferencją.
Wybraliśmy się do Krakowa. Nocowaliśmy w hotelu Queen Boutique. Nie było problemu z trafieniem na miejsce ponieważ hotel znajduje się praktycznie w centrum . Pomiędzy rynkiem a dzielnicą Kazimierz. Co mogę napisać... Dobry standard ( zresztą można się było tego spodziewać po hotelu tej klasy - 4* ),smaczne jedzenie oraz wygodne noclegi. Również sala konferencyjna bardzo ładna jak zresztą możecie sobie zobaczyć na zdjęciach na ich stronie. My zorganizowaliśmy konferencję w większej sali niemniej widziałem,że również jest mniejsza na organizację bardziej kameralnych spotkań.
Pozwolę sobie odświeżyć temat. Nie chcę zakladac nowego skoro widzę, że juz jest ale nie był dawno kontynuowany.
Mianowicie jestem na etapie planowania spotkania firmowego. Z uwagi na to, ze będzie to początek września, biorę pod uwagę jakiś wyjazd plenerowy. Towarzystwo męskie, do 35 roku życia. Ludzie raczej aktywni.
Jak sie zapatrujecie na taki rafting:
https://www.m-canoe.pl/dla-firm ?
Nie chce aby było to po prostu kolejne nudne spotkani w restauracji.
DetronMaciek
07-04-22, 13:44
Osobiście polecam Ci firmę MeetingArt.pl i gwarantuję, że nie będziesz miał z nimi nudnego spotkania w restauracji. W razie pytań chętnie odpowiem, ale myślę że najlepiej będzie jak sam się z nimi skontaktujesz np. za pośrednictwem strony internetowej. https://meetingart.pl/oferty/integracje/