Zobacz pełną wersję : Szkola Niemieckiego w Krk
Kojarzycie jakas dobra szkole niemieckiego w Krakowie?
Kulturny Piesel
08-11-13, 14:04
Ja uczylem sie w Lincolnie - bardzo dobra szkola, maja przyjaznych lektorow, male grupy i naprawde potrafia przekazac wiedze :)
Ja tak samo w Lincolnie się uczę - tam mi wszystko doradzili.
Wraz z podręcznikiem z Oxfordu i ciekawym system do wspomagania nauki - afirmacje Hepika do nauki języków obcych.
Jak poczytacie opinii o tej szkole to chyba każdy ją poleca
Szkół jest sporo ja polecam też platformy językowe gdzie uczymy się za darmo :)
Co do afirmacji to racja świetna sprawa - sam stosowałem kiedyś afirmacje do nauki i sukcesu - dzięki temu teraz mam dobrą pracę na stanowisku :)
Szkół jest sporo ja polecam też platformy językowe gdzie uczymy się za darmo :)
Co do afirmacji to racja świetna sprawa - sam stosowałem kiedyś afirmacje do nauki i sukcesu - dzięki temu teraz mam dobrą pracę na stanowisku :)
No afirmacje do nauki to nie głupi pomysł - też ich używałem kiedyś i pomogły mi ogarnięciu języka szwedzkiego dokładnie.
a z czego miałeś afirmacje sukcesu? Jaka firma lub nazwa?
No afirmacje do nauki to nie głupi pomysł - też ich używałem kiedyś i pomogły mi ogarnięciu języka szwedzkiego dokładnie.
a z czego miałeś afirmacje sukcesu? Jaka firma lub nazwa?
Ja stosuję afirmacje pod Hepika - świetne i co najważniejsze bardzo skuteczne afirmacje
simian raticus
06-08-14, 15:13
Niemieckiego i Rosyjskiego nie lubię! Tylko Polski! Zgermanić kacapów i zrusyfikować szwabów! Spolszczyć amerykańców z USA i angoli!
Kojarzycie jakas dobra szkole niemieckiego w Krakowie?
Dobrą renomę w nauce różnych języków ma Empik School.
Zajrzyj, może znajdziesz dla siebie jakąś ciekawą promocję.
ja też chodziłam do lincolna i faktycznie nie mam się do czego przyczepić.. małe grupki to podstawa nauczenia się języka, więc to duża zaleta :)
Małe grupy to teraz podstawa. Wiele szkół rozwija się w różną stronę - zajęcia online, czy kursy dla dzieci nawet 3-4 letnich.
W empiku cenię sobie to, ze ćwiczenia online wykonane przed komputerem są w dowolnym miejscu i czasie. Prowadzone są e równolegle z zajęciami stacjonarnymi i w sumie wychodzi jakby się do szkoły chodziło. Dostęp do materiałów także jest od ręki,
Może tego typu kursy są lepszym rozwiązaniem niż całkowicie online, ale wydaje mi się, ze kursy stacjonarne są skuteczniejsze.
łatwiej utrzymać w nich dyscyplinę