Zobacz pełną wersję : Facet w rurkach, z grzyweczką i w Vansach - co sądzicie?
Zauważyłam, że bardzo dużo ludzi jest negatywnie nastawionych do chłopaków, którzy ubierają się w ten sposób. Dla niewtajemniczonych - chodzi mniej więcej o takie buty: (spam) (tu akurat damskie, ale męskie niewiele się różnią), do tego spodnie rurki i grzywka na Justina Bieibera.
Myślicie, że to po prostu moda i przeminie szybko i zbytnio się tym nie przejmujecie, czy też uważacie, że męski ubiór powinien wyglądać inaczej?
Daj spokój... facet ma wyglądać jak facet a nie ...
Jeśli chłopak szuka chłopaka to tak właśnie powinien wyglądać, w przeciwnym razie moim zdaniem powinien stronić od takiego image'u (nie jestem stereotypowy, wynika to z moich obserwacji).
ciuchy jak ciuchy .. z wszystkiego można korzystać - tylko po co przesadzać :)
wojciechwajs80
26-03-14, 10:08
Nie warto oceniać po wyglądzie. Liczy się charakter.
Tylko często wygląd (ubiór) jest ukształtowany właśnie naszym charakterem ...
trucicielka
22-05-14, 21:37
Sądzę, że to dobrze jak mężczyzna zwraca uwagę na modne ubrania, aczkolwiek wolę jak jest to bardziej w tradycyjnym zakresie. Nie do końca przekonują mnie u mężczyzn rurki czy obcisłe koszulki.
Zasadniczo ani mnie to ziębi, ani parzy. Sam bym się tak nie ubrał, ale co kto lubi.
Wydaje mi się, że to tylko taka moda. Przeminie. Chłopaki z rockowych zespołów z lat 80 też się ubierali tak, że dzisiaj na ulicy zostaliby wyśmiani, zwyzywani od homo-niewiadomo i nie zaakceptowani. Minęło, to i to przeminie
Niech każdy ubiera się jak chce. Co warto zauważyć, to co u nas uchodzi za styl "na homoseksualistę" (mam nadzieję, że nie obrażę nikogo) w zachodniej Europie jest normalne. Pokazuje to naszą polską, taką "maleńką" zaściankowość ;)