Hejka Co ostatnio oglądaliście w tv i byście polecili? I na jakim kanale? Mi od niedawna spodobał się serial dokumentalny Gwiazdy lombardu na puls2. Kto ogląda?
Printable View
Hejka Co ostatnio oglądaliście w tv i byście polecili? I na jakim kanale? Mi od niedawna spodobał się serial dokumentalny Gwiazdy lombardu na puls2. Kto ogląda?
Ja lubię wszelkie programy kulinarne. Jest ich bardzo wiele, w końcu nadeszła moda na nieco bardziej rozbudowany jadłospis i eksperymentowania także w naszych domach. Dziś każdy może przygotować coś ekstra samemu. Wszystko co wystarczy to chęci :)
Ja też lubię programy kulinarne wszelkie i transmisje sportowe. Całą resztę wolę oglądać w internecie.
Ja mam wrażenie, że w tej telewizji mało co ma jakąś wartość... także transmisje sportowe w ostatnim czasie dają radę, a reszta... no cóż.
Nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałam telewizję. Pewnie był to jakiś głupi serial :P
Ostatnio oglądam kolarstwo poza tym żadnych filmów i seriali. Krótko mówiąc nie ma co oglądać.
Ja teraz zacząłem hausa oglądać powiem wam że się wciągnąłem trochę w ten serial
A kto ogląda ,,Rolnik szuka żony"? Przyznać się! :)
Ostatnio w tv leciały Igrzyska Śmierci :P i to obejrzałem, a tak to tv prawie w ogóle nie oglądam, same głupoty tam lecą
niestety odkąd mamy zmianę rządu to jakoś tvp 1 i 2 nie serwuje nic ciekawego, zostają inne stacje ale często jest to powtórka albo kicha, choć raz trafił się 'Tańczący z wilkami' :)
A ostatnio na polsacie leciala niecenzurowana wersja ,,Wilka z Walstreet". Chyba wzięli sobie do serca to jak ludzie i opinia ich zjechała :D
Olimp w Ogniu - fajny film akcji.
Ostatnio w TV leciał Mr. Nobody. Film tak dobry że drugi raz oglądałem go w pełnym skupieniu :) Polecam
Dzisiaj rano przed wyjściem do pracy, miodowe lata :P
ukryta prawda, mimo że tego nie lubię to kawałek oglądałem ;p
Ja oglądałem mecz Polska - Czarnogóra. Przyznam ,ze przewaga w grupie i pozycja na liscie FIFA to imponujacy wynik, biorac pod uwage to jak prezentowalismy sie kilka lat temu :)
A czy ktoś jeszcze ogląda tv XD?
Ja jedynie sport i kuchenne rewolucje ;P
ostatnio tylko Game of Thrones
w telewizji nic ciekawego nie ma co jedynie same serialowe powtórki;)
Andy`s wild adventures :D z córką
Oglądam kuchenne rewolucje, master chefa (czy jak to się tam zwie) i Dorotę Szelągowską. Zero wiadomości i zero filmów :)
U mnie od pewnego czasu telewizor służy tylko do przecierania z kurzu. Nawet jako leżanka dla kota się nie nadaje bo za wąski :(
TV ostatnio nie oglądam ale polecam Netflix i film "Gra Geralda" na podstawie książki Kinga. Coś zupełnie innego i ciekawego.
Ja obecnie oglądam tylko Kuchenne rewolucje. Mam sentyment do tego programu.
Ostatnio oglądałam Mroczny Rycerz. Wczoraj na TVN :)
Mało oglądam telewizji, w większości polegam na Netflixie i HBO GO. Polecam - oglądasz kiedy chcesz i jak chcesz :D
Ja tv już nie oglądam, to przeszłość. Wolę oglądać darmowe filmy i seriale online na stronie vod https://ogladaj.to/ mogę tam oglądać co chcę i kiedy chcę.
Krótko mówiąc nie ma co oglądać.
A skąd pobieracie telewizję? Bo właśnie szukam nowego dostawcy. Słyszałam, że firma KOBA oferuje cyfrową telewizję, hot spot Białystok , a nawet i usługi telefoniczne. Czy warto się do nich zgłosić? Co możecie mi na ich temat powiedzieć?