Czy znacie jakieś fajne aplikacje dla kierowców wspomagające podróżowanie?
Printable View
Czy znacie jakieś fajne aplikacje dla kierowców wspomagające podróżowanie?
Dobrą nawigacją i do tego darmową jest ta systemowa oparta na Google Maps. Potrzebny jest do niej jedynie transfer danych, bo na bieżąco pobiera mapy z neta. Bardzo fajną i popularną aplikacją szczególnie w dużych miastach jest jakdojade.pl
Wyznacza naszą pozycję, określa z jakiego przystanku dojadę pod wskazany adres. Ba! podpowiada nawet o której mam autobus oraz ile potrwa podróż. Jak dla mnie rewelacja. Jest też kilka fajnych aplikacji przewodników jak Pitu Pitu, e-podroznik.pl czy Wizz Air.
Jest tego naprawdę bardzo dużo i trochę by mi to zajęło aby wymienić je wszystkie. Zajrzyj więc na ten portal z recenzjami aplikacji yourapps.info/aplikacje-na-androida. Masz tam prawie 3k recenzji.
Gorąco polecam wszystkim Janosika :)
Fakt janosik jest dobry :D
Fajne propozycje znalazłem na stronce Bridgestone. Ciekaw jestem jak z tą o wc albo z jedzeniem. Często z rodzinką wracając z wakacji chcemy gdzieś zajechać coś zjeść ale nie wiadomo za ile coś przy drodze będzie i czy wystarczająco dobre.
Dla kierowców polecam aplikację NaxiExpert, koszt teraz chyba 70 zł, najlepsza nawigacja z jakiej korzystałem
dla mnie takim numer jeden jest aplikacja jakdojade.pl
NaviExpert owszem bardzo dobra aplikacja , ale 70 zł to jednak ciut za dużo na takie oprogramowanie z mojej strony. Sam polecę jakdojade.pl używam od nie wiem jak długiego czasu i nigdy mnie nie zawiodła , zawsze prowadziła tam gdzię trzeba :p
Podstawa to Yanosik + Google Maps lub NaviExpert jak masz wykupiony pakiet internetowy. Jeśli nie to z nawigacji offline niezłą jest AutoMapa albo iGO. Obie testowałem i nie mam większych zastrzeżeń :)
Myślę, że ważną aplikacja do poruszania się w każdym większym mieście jest aplikacja jakdojadepl. Oprócz tego warto korzystać z map google, bardzo ułatwiają podróżowanie po całym kraju.