http://www.artbiznes.pl/jsp/artbizne...dArtykulu=3233 "Zapraszamy na kolejną Noc Muzeów " ;) link z profilu art&business na FB
Printable View
http://www.artbiznes.pl/jsp/artbizne...dArtykulu=3233 "Zapraszamy na kolejną Noc Muzeów " ;) link z profilu art&business na FB
A ja w weeked proponuję się wyciszyć i poczytać dobrą książkę ;). Teraz czytałam czytadło Katarzyny Michalak- "Sklepik z niespodzianką". W poniedziałek miałam wrażenie, że w weekend byłam w innym świecie ...
ja na weekend siedzę i powtarzam całą sagę Harrego Pottera... :D
niedługo premiera, jupi, jupi, jupi XD
A teraz w piatęk chyba będzie maraton filmowy całej serii "Zmierzch", można się skusić, jakby co :)
Ten weekend zapowiada się deszczowy, chyba posiedzę w domu i odrobię zaległości z nauki (mam poprawkę we wrześniu).
Polecam Artura C Clarka aby się trochę odchamić i pobudzić wyobraźnię. W poniedziałek szef was nie pozna hyhy :)
Uwielbiam Noce Muzeów. Czekam na kolejną edycję!
Dzisiaj nowy Wałęsa Wajdy wchodzi, ktoś się wybiera? Bo to moja propozycja na weekend ;)
Proponuję poczytać książkę w zimne jesienne wieczory np. "Obserwator" Charlotte Link
propozycja moja to odpoczęcie przed świętami.
Ja pierwszy raz wybieram do Teatru (Kwadrat lub Teatr 6 piętro). Trochę się trzeba oderwać od komputera i kina.
Polecam literaturę ocierającą się o wątki kryminalno-detektywistyczne. Godne polecenia (poza klasykiem czyli Holmese'm) są np. Kobieta w bieli Collins'a, Morderstwo na plebanii A. Christie.
Niestety nie mam żadnych planów, może coś odgapię od Was
O! nieznane mi zupełnie słowo i nie słyszane: odgapię:)
Na weekend po męczących świętach, wypoczynek, bez obżarstwa i picia, spacery wszędzie tam gdzie, będzie grała WOŚP
Moja propozycja na weekend po świętech to hiszpańska produkcja pod tytułem Skóra w której żyję - mocno polecam, sprawdzony i MOCNY :)
A moja propozycja na weekend to kręgle, badminton, squash, tenis, siłownia, basen, sauna:) Myślę, że każdy coś dobierze pod siebie. Pozdrawiam
siatkówka plażówka! oby tylko pogoda dopisała :)
Oprócz Mistrzostw Świata w piłce nożnej proponuję spływ kajakowy :) Idealne na odprężenie :) Oczywiście w doborowych towarzystwie :D
Solina, Zakopane, Szczyrk - na górsko :)
Ja polecam bieganie po kilku tygodniach tak sie wkręci ze sam nie będziesz mógł przestać!!
No tak to bywa z bieganiem, można się nieźle wkręcić.
byczenie, nic nie robienie przez cały weekend :D
Jeżeli masz trochę wolnych środków, to w ostatni weekend września lub pierwszy października są jeszcze miejsca na wycieczkę do Kopenhagi.
http://www.skandynawskiewakacje.pl/k...w-jeden-dzien/
Zawsze warto ruszyć się z domu, zwłaszcza, że sezon grillowy odchodzi już w zapomnienie.
A ja polecam zrobić coś dla siebie - super obiad, kolacja z ukochanym, albo weekend w spa
W ten weekend mam zamiar się ostatecznie zrelaksować i wyjeżdżam do Zakopanego - aby uczcić koniec wakacji.
Mój plan na weekend to słodkie lenistwo :)
Miałam cięzki tydzień i muszę to sobie odbić. Czyli na weekend obkładam się książkami i nigdzie nie ruszam. Nareszcie zadbam o moją wioskę w gierce Plemiona i poodpisuję na zaległe maile.
Myślę, że całkiem niezły plan :)
Ja wybiorę się na ognisko z przyjaciółmi, jeśli pogoda będzie :)
weekend czyli czas na robotę i czas na przyjemności!
Proponuję udać się do Polanicy Zdrój - dolny śląsk albo w Góry stołowe można wypocząć a pogoda ostatnio dopisuje :) Idealna na leśne spacery
ja ze swojej strony polecam książkę lub bieganie. dwa skrajne ale może ktoś znajdzie coś dla siebie.
teraz trzeba korzystać z ładnej, jesiennej pogody - najlepiej spędzać wolne chwile na świeżym powietrzu :)
Kto się wybiera za tydzień na koncert Krzysztofa Krawczyka we Wrocławiu z okazji 50-lecia jego muzykowania ?
Sama proponuję rozejrzeć się za jakimś koncertem albo wybrać się do Kina. Czy też na dłuższą przejażdżkę.
Warto jest sobie zajrzeć tutaj:
(usunięte spamowanie) - na stronie można poczytać sobie o wszystkich imprezach organizowanych w Trójmieście oraz okolicach.
Sama 19 sierpnia miałam na przykład przyjemność bawić sie na koncercie Justina Timberlake'a !
Niesamowite wrażenia !
A ja byłem na Krawczyku i zarówno koncert jak i cały Weekend były udane. Rodzinka do mnie na Krzysia zjechała i bawiliśmy się 2 dni !!! :p
Ja w ten weekend w święta proponuje sobie odpocząć przed tv z całą rodzinką:) My czekamy na Kumple z dżungli: Kierunek Biegun. Dzieci bardzo ja lubią wiec obejrzymy sobie razem na pulsie 2 w lany poniedziałek.
Uwielbiam weekendowe wypady, a w Polsce nie trudno o fajne miejsca, szczególnie że mamy ten komfort posiadania morza i gór, dzięki czemu wcale nie musimy jechać za granicę. Bardzo lubię jeździć nad morze, do Sopotu ale także i w góry, do Zakopanego gdzie jeżdżę zarówno zimą, jak i latem. Zawsze spotkać tu można miłych ludzi i dobrze się bawić. Wyjeżdżamy najczęściej całą paczką i wynajmujemy zazwyczaj lokum na 2-3 noce.
Jako że teraz jest ostatni weekend wakacji, to podążając za naszą grupową tradycją wybieram się ze znajomymi na kajaki :) Mamy już wszystkie potrzebne rzeczy. Ostatnio dokupiliśmy jeszcze na (spam) boję ratowniczą, bo jedna z koleżanek ma uprawnienia ratownicze i lubi mieć przy sobie sprzęt zapewniający bezpieczeństwo. A muszę przyznać, że zawsze kładziemy duży nacisk na to, aby nasze wyprawy były przemyślane i bezpieczne :)
Ja mam zamiar zrobić sobie wieczór filmowy w ten weekend. Na pewno obejrzę Króla rozrywki.
Ja to lubie się wycieczkować. Weekend w Pradze z dziewczyną to jest to :)
Potop albo Lalka, tak jakoś mnie naszło ostatnio po przeczytaniu Faraona
Ostatnio nie miałem co robić w weekend, wszyscy znajomi byli zajęci. Więc zrobiłem sobie popcorn z lemoniadą i oglądałem sobie filmy i seriale online za darmo na stronie vod https://ogladaj.to/