Witam, czy ostatnio ktos z Was budowal dom?
Printable View
Witam, czy ostatnio ktos z Was budowal dom?
Ja jeszcze buduje dom - jest juz praktycznie na wykonczeniu, wiec za 2 tygodnie sie wprowadzam
A gdzie masz ten dom?
Michalowice - pod Krakowem
Swietnie, a powiedz mi - jaka firma robila dla Ciebie schody i jak ich oceniasz?
Robil Celmar - bardzo dobrze oceniam, bo piekne schody w niskiej cenie :)
A podpowiedzcie mi, gdzie kupowaliście projekty?
Ja jestem dopiero na tym etapie, a już mam mętlik w głowie.
Podobają mi sie domy nowoczesne: http://www.dobredomy.pl/projekty/domy-nowoczesne/, tylko nie wiem, jak wypadają pod względem walorów praktycznych. No i nie wiem, czy taki dom nie będzie za bardzo odstawał od innych domów na osiedlu. Jak myślicie?
Budowa domu to prawdziwa udręka. Szczerze nie spodziewałem się że z tym jest aż tyle roboty. Na tyle mnie to zmęczyło że postanowiłem wynająć osobę od aranżacji wnętrz. Okazuje się że projektant wnętrz łódź przez firmę itneryour jest w bardzo przystępnej cenie więc nie jest źle :)
To masz szczęście, że trafił Ci się taki mąż. To naprawdę duży skarb w domu, w którym właściwie bez przerwy trzeba coś usprawniać i naprawiać.
Słuchajcie, a czy ktoś z Was podczas budowy domu korzystał z cementu tej firmy? Zastanawiam się nad zakupem materiałów przez Internet i chętnie poznałbym Wasze opinie.