Ja tez z AVG, a co do Malwarebytes to chyba jest raczej dodatkowe oprogramowanie?
Printable View
Ja tez z AVG, a co do Malwarebytes to chyba jest raczej dodatkowe oprogramowanie?
jak dla mnie avast
Ja korzystam z AVG, najlepsze co może być.
McAfee miał jakiś włam na serwery i hasła im poszły, mi się darmowe totalnie nie sprawdziły, przepuszczały niestety wirusy :/
To nie jedyny taki antywirus, niestety jest ich więcej. Dlatego wolę postawić na płatne rozwiązania. W kompie i na komórce mam GDatę IS i na razie nie miałem problemów, żeby cokolwiek przepuściła. Dodatkowo ma dobre zabezpieczenia bankowości, co jest oczywiście dosyć ważne.
zabezpieczenia przelewów są kluczowe ostatnio bo ciągle są jakieś włamy, parę dni temu widziałem news o pko, lepiej na własną rekę zabezpieczyć komputer, bo banki próbują zrzucić odpowiedzialnosć na klientów, bo wiedzą że ich zabezpieczenia są dziurawe
Ja używam ESETA. Jest darmowy przez 30 dni a potem można zdecydować czy nam pasuje i ewentualnie kupić płatną wersję.
ostatnio taki trend jest że ten oryginalnie montowany w 10 wystarcza , tak mi radzą osoby które zajmują się serwisem komputerowym
AVg można często dostać za darmo z różnych umów hostingowych - warto wtedy taką zakupić w promocji np. za 12 zł dla samego AVG :)