Ja ograniczam nabiał i dbam o zdrową dietę
Printable View
Ja ograniczam nabiał i dbam o zdrową dietę
Z jakich kosmetyków korzystacie w przypadku Waszej twarzy i dlaczego?
odblaskowe kurtki robocze
Warto jest dbać przede wszystkim o pielęgnację. Tylko zadbana twarz będzie wyglądała ładnie.Sama polecam wybrać się do gabinetu medycyny estetycznej na peeling kwasem. Na przykład migdałowym, na który sama chodzę co jakiś czas. Bardzo skuteczny zabieg. Sprawia,że skóra jest delikatniejsze, usuwa przebarwienia, drobne niedoskonałości.
Ze swojej strony mogę polecić Bona Dea w Krakowie. Chodziłam tam na wiele zabiegów i jestem bardzo zadowolona z salonu. Pełen profesjonalizm a zabiegi dały bardzo dobre rezultaty.
https://bonadea-krakow.net.pl/
Na stronie jest kontakt.
Warto przed wszystkim zacząć*od prawidłowej pielęgnacji skóry oraz odżywiania. Przetworzona żywność nie dość, że jest naszpikowana chemią to jeszcze dostarcza mniej witamin i minerałów. Warto zacząć gotować w domu zamiast stołować się na mieście, zamiast gotowego obiadu z marketu zrobić z "surowych" produktów. Białą mąkę zastąpić*razową, cukier owocami, słodzone napoje wodą*(może być*z dodatkiem naturalnych soków, cytryny itp.). Do tego dużo świeżych warzyw i nawodnienie. Po miesiącu lub dwóch stan skóry znacznie się*poprawi, a to jedynie kilka zmian. Na temat żywienia w kontekście stanu skóry można by dużo pisać, polecam poszperać w sieci.
Grunt to dobra też higiena, także kindi płatki, mleczka oczyszczające, powinno zadziałać. A potem do tego jeszcze warto zastosować antybakteryjny krem, odpowiednio dopasowany do waszej cery.
.................................................. ............ :)