Mnie to jakoś nie przekonuje
Printable View
Mnie to jakoś nie przekonuje
A niby dla czego ma Cię przekonywać ? Nic nie wiesz, niczego nie znasz i niczego nie szukasz. Więc - stwierdzenie jest PUSTE.
osobiście zarabiam na programie partnerskim od 1200-1900zł (promowanie gier MMO na własnej stronie) - kwota zależy od ilości kliknięć, a ta jest bardzo różna w zależności od miesiąca. trzeba wiedzieć, że w internecie jest mnóstwo programów partnerskich, ale spora ich część jest kompletnie nieopłacalna, dlatego przed wyborem warto poczytać opinię o konkretnych programach.
Programy partnerskie to bardzo dobry sposób na pasywny dochód. Zarobki mogą wynosić od kilku do kilku tysięcy złotych miesięcznie. Choć są blogerzy, którzy wyciągają po kilkadziesiąt tysięcy :)
Jest to ciekawa opcja na dorobienie, ale należy pamiętać, że to praca, jak każda inna. Niestety ostatnio obserwuję coraz więcej piramidek finansowych, które są perfidnie promowane jako programy partnerskie, co jest oczywiście kłamstwem i psuje opinie programom partnerskim.
Ja owszem, w sendego korzystam z programu partnerskiego - polega na tym to, że ja sobie wysyłam paczuchy i wkręcam znajomego powiedzmy do korzystania z tego brokera. On wysyła paczkę i dzięki temu od każdej paczki przez niego wysłanej ja mam profit. To jest świetna opcja, nic nie robisz, a zarabiasz :)