tylko siłownia. Atmosfera wpływa na motywację. Profesjonalny sprzęt nieosiągalny w warunkach domowych.
Printable View
tylko siłownia. Atmosfera wpływa na motywację. Profesjonalny sprzęt nieosiągalny w warunkach domowych.
Przede wszystkim, wykupując karnet niejako zmuszamy siebie do chodzenia na siłownię i w miarę regularnych ćwiczeń, a w domu wystarczy powiedzieć: dzisiaj mi się nie chce, jutro poćwiczę. I wtedy jedynym ćwiczeniem jest codzienne wyjście do biura.
Wszysco zależy czego czekujesz od ćwiczeń.. Ja ćwicze w domu i wystarcza mi to wszystko :)
Osobiście wolę ćwiczyć w domu. Gdy mam chwilę wolnego czasu wyjmuję matę i zaczynam ćwiczenia. Często korzystam również z piłki gimnastycznej. Takie ćwiczenia, to jest bardzo dobry sposób na rozciągnięcie mięśni. Wiele fajnych propozycji ćwiczeń znalazłam na fitnesowo.pl Pozdrawiam
Ja wolę ćwiczyć w domu.
Ja ćwiczę w domu. Chodziłem parę miesięcy na siłownię, ale znudziło mi się. ;p
ja wolę ćwiczenia w domu, ale to wszystko zależy od tego co kto lubi.
Kup karnet. Ja się też wachałem bo myślałem że bdę choził tak 2 razy w tygodniu a jak zaczalem chodzić to w tym tygodniu bylem chyba codziennie, to jest wciągające :D Fakt ja akurat mam w Saturn Fitness, mam blisko na Bielanach i karnet studencki za 69zł więc niedrogo :)
A ja wolę ćwiczyć w domu i nie tracić pieniędzy.