Oglądam kuchenne rewolucje, master chefa (czy jak to się tam zwie) i Dorotę Szelągowską. Zero wiadomości i zero filmów :)
Printable View
Oglądam kuchenne rewolucje, master chefa (czy jak to się tam zwie) i Dorotę Szelągowską. Zero wiadomości i zero filmów :)
U mnie od pewnego czasu telewizor służy tylko do przecierania z kurzu. Nawet jako leżanka dla kota się nie nadaje bo za wąski :(
TV ostatnio nie oglądam ale polecam Netflix i film "Gra Geralda" na podstawie książki Kinga. Coś zupełnie innego i ciekawego.
Ja obecnie oglądam tylko Kuchenne rewolucje. Mam sentyment do tego programu.
Ostatnio oglądałam Mroczny Rycerz. Wczoraj na TVN :)
Mało oglądam telewizji, w większości polegam na Netflixie i HBO GO. Polecam - oglądasz kiedy chcesz i jak chcesz :D
Ja tv już nie oglądam, to przeszłość. Wolę oglądać darmowe filmy i seriale online na stronie vod https://ogladaj.to/ mogę tam oglądać co chcę i kiedy chcę.
Krótko mówiąc nie ma co oglądać.
A skąd pobieracie telewizję? Bo właśnie szukam nowego dostawcy. Słyszałam, że firma KOBA oferuje cyfrową telewizję, hot spot Białystok , a nawet i usługi telefoniczne. Czy warto się do nich zgłosić? Co możecie mi na ich temat powiedzieć?