Hejka Co ostatnio oglądaliście w tv i byście polecili? I na jakim kanale? Mi od niedawna spodobał się serial dokumentalny Gwiazdy lombardu na puls2. Kto ogląda?
Printable View
Hejka Co ostatnio oglądaliście w tv i byście polecili? I na jakim kanale? Mi od niedawna spodobał się serial dokumentalny Gwiazdy lombardu na puls2. Kto ogląda?
Ja lubię wszelkie programy kulinarne. Jest ich bardzo wiele, w końcu nadeszła moda na nieco bardziej rozbudowany jadłospis i eksperymentowania także w naszych domach. Dziś każdy może przygotować coś ekstra samemu. Wszystko co wystarczy to chęci :)
Ja też lubię programy kulinarne wszelkie i transmisje sportowe. Całą resztę wolę oglądać w internecie.
Ja mam wrażenie, że w tej telewizji mało co ma jakąś wartość... także transmisje sportowe w ostatnim czasie dają radę, a reszta... no cóż.
Nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałam telewizję. Pewnie był to jakiś głupi serial :P
Ostatnio oglądam kolarstwo poza tym żadnych filmów i seriali. Krótko mówiąc nie ma co oglądać.
Ja teraz zacząłem hausa oglądać powiem wam że się wciągnąłem trochę w ten serial
A kto ogląda ,,Rolnik szuka żony"? Przyznać się! :)
Ostatnio w tv leciały Igrzyska Śmierci :P i to obejrzałem, a tak to tv prawie w ogóle nie oglądam, same głupoty tam lecą
niestety odkąd mamy zmianę rządu to jakoś tvp 1 i 2 nie serwuje nic ciekawego, zostają inne stacje ale często jest to powtórka albo kicha, choć raz trafił się 'Tańczący z wilkami' :)