Ja nigdy nie stosowałam tej metody, ale sądzę, że to ciekawe rozwiązanie, które warto wypróbować.
Printable View
Ja nigdy nie stosowałam tej metody, ale sądzę, że to ciekawe rozwiązanie, które warto wypróbować.
No właśnie. Ciekawe - zna ktoś może osobę, która nauczyła się języka za pomocą tego "urządzenia".
Rozmawiałem kiedyś ze znajomym, który kupił pełny zestaw do włoskiego i potem mi powiedział, że to rewelacyjna sprawa. Zapytałem dlaczego, a on odpowiedział, że jakbym wydał tyle pieniędzy to też bym miał motywację do nauki ;)
Tutaj macie trochę opinii o sita - http://rozwojosobistyforum.pl/nauka-...h/sita-opinie/ ale według mnie to średnio się ten system sprawdza.
Był czas kiedy ludzie kupowali ale teraz już chyba to minęło.
U mnie SITA się nie sprawdziła. Zawsze gdy się pod nią podłączałem to zasypiałem :)
Ja myślę, że na tej stronie efektywna nauka można poczytać o sposobach podobnych do sita - dajcie znac jak cos konkretnego odkryjecie :)
Gdy uczyłam się przez sitę, to taka byłam zrelaksowana, że zawsze szłam spać :)
jakoś nie wierze w efekty tej całej sity i komentarze wcale nie napawają do spróbowania
Właśnie podobno pomaga ze słówkami, ale moim zdaniem to niebezpieczne bo wpływamy na podświadomość.
Mój wujek też korzystał i z tego co mi wiadomo to też jakoś średnio to na niego działało. Uważam, że najlepiej zapisać się na jakiś kurs np. na empik school można znaleźć ciekawe oferty.
Tak to powinno wyglądać, zamiast patrzeć na metodę nauki lepiej rozglądać się za dobrym kursem.