Odp: Najlepsza wg. was ksiazka !
Nie umiałabym wymienić najlepszej książki. Mam naprawdę wiele ulubionych.
Na czytamwszedzie.pl są różne rankingi co miesiąc, czasem wysyłam im swoje recenzje.
Ale pierwsza, która przyszła mi do głowy to Mistrz i Małgorzata, Zbrodnia i kara, Harry Potter oraz biografia Monroe na Manhattanie.
Przebudzenie - Anthony de Mello.
Mnie bardzo ujęła autobiografia Billie Holiday. Akurat bylem ostatnio w kinie na Green Book i przyznam, że choc obie historie trochę sie różnia to jednak w tle sa identyczne okolicznosci problemu dyskryminacji rasowej. Smutne, ale warto wiedzieć :)
Trudno wskazać mi jedną najlepszą książkę, ponieważ jest ich trochę. Ostatnio czytałem książkę Grona gniewu i szczerze polecam osobom, które lubią dobrą literaturę. A mam też do was inne pytanie, jaką książkę, której bohaterem jest pies polecilibyście?
Jądro ciemności Conrada, ale w oryginale. Książki Steinbecka też mi się podobały.
Shantaram - Gregory David Roberts
Cała seria Julii Durant autorstwa Andresa Franza. Książki kryminalistyczne, które porywają cię do tego świata w mgnieniu oka.
Ja zbytnio nie lubię czytania książek, jak już to wolę komiksy. Moimi ulubionymi komiksami jest seria o ant manie, obejrzałem również z nim filmy na stronie vod https://ogladaj.to/ inne flmy i seriale są tam również dostępne online i bez rejestracji.