Cytat:
Napisał Aneta (Wiosna)
NIe chce nawet wiedzieæ jakie ¶ciany maj± w pokojach wasze dzieci. Z drugiej strony zawsze lepsze to ni¿ te pstrokate wzorki z Ikei...Cytat:
Napisał Krzysiek
Printable View
Cytat:
Napisał Aneta (Wiosna)
NIe chce nawet wiedzieæ jakie ¶ciany maj± w pokojach wasze dzieci. Z drugiej strony zawsze lepsze to ni¿ te pstrokate wzorki z Ikei...Cytat:
Napisał Krzysiek
:lol: :lol:Cytat:
NIe chce nawet wiedzieć jakie ściany mają w pokojach wasze dzieci.
DobijÄ™ CiÄ™ :wink:
Przez cały okres ciąży zastanawialismy sie nad imieniem dla naszego synka. Kilka minut po tym jak wycisnełam ufolka, dumny Siriah obwiescił mi że pierworodny bedzie się nazywał Damian (Co prawda w tych warunkach nawet Kubuś Puchatek by przeszedł :twisted: ) Dopiero po wyjściu ze szpitala, w przypływie czułości, zapytałam Arka co o tym zadecydowało.
- Oglądałem własnie "Omen" i... :twisted:
Cytat:
Film "Omen" Richarda Donnera, opowieść o małym chłopcu - Antychryście o niepokojącym spojrzeniu
Nie można było nie oglądać. Ten film znają chyba wszyscy (znaczy się trzydziesto i więcej latki) :)Cytat:
- Oglądałem własnie "Omen"
ja jestem nastolatkÄ… i widzialam go chyba ze 3 razy (wprawdzie nigdy w calosci ale zawsze!) :P
Cytat:
Napisał WebLion
He, he, he... ja nie widziałem ani razu. Serio.
czuje siÄ™ zjednoczona z 30 i wiecej latkami :P
Aż boję się zapytać, skąd w takim razie wzięło się imię dla drugiego potomka... ;)Cytat:
Napisał Aneta (Wiosna)
[Mój pierwszy post, heh... witam wszystkich :) ]
:lol: :lol: :lol: Witaj Kochana :lol: :lol: :lol:Cytat:
Aż boję się zapytać, skąd w takim razie wzięło się imię dla drugiego potomka...
[Mój pierwszy post, heh... witam wszystkich ]
Trochę sie na Ciebie naczekałam
Chłopcy przedstawiam wam Wiedżmę.. Moją serdeczną kumpelkę :wink:
A co do imienia drugiego synka , to tez decydował Siriah.. :lol: Maluszek nosi miano po koledze Arka....Wampirze :twisted: :twisted:
PS:
My naprawdę bardzo kochamy naszych synów :lol: :lol:
Jakoś trudno mi sie tu zadomowić... ale staram sie... :)
mam nadzieję, że nikt tu mocno nie bije za off-topy ;)
Witam.Cytat:
Napisał Verena