Jest wiele tego typu rankignów.
Printable View
Jest wiele tego typu rankignów.
jeśli chodzi o to, czy banki sprawdzają BIK to polecam artykuł - może ktoś jeszcze nie ma takiej wiedzy, a własnie jej poszukuje? Koniecznie poczytajcie o tym jak pracują banki i czy sprawdzają bik. :D
Na stronie (spam) macie dokładne wyliczenie ile w jakim banku płąci się za kredyt mieszkaniowy więc polecam to sprawdzić - może wam się to przyda.
Ja bardzo długo szukałem kredytu hipotecznego aż w końcu znalazłem najkorzystniejszy kredyt na zakup mieszkania od dewelopera. Wziąłem kredyt w PKO BP i dzięki niemu mogę cieszyć się moim nowym mieszkaniem. Całe szczęście udało mi się też załapać na dopłatę z programu Mieszkanie dla Młodych, więc sporo zyskałem.
Mnie się udało taki kredyt dostać i mogę już remontować mieszkanie:) Kładziemy teraz drewniane podłogi i wygląda to powoli coraz lepiej.
http://img.shmbk.pl/rimgsph/2533_d7b...nowoczesny.jpg
comiesięczna porównywarka jest na bankowyonline. tam się znajduje obecny ranking kredytów hipotecznych.
powinniście skorzystać z jakiejś porównywarki finansowej i wybrać jeden z kredytów które można wziąć w programie MDM.