Dzisiaj nie opłąca się trzymać pieniędzy na lokatach, tylko giełda
Printable View
Dzisiaj nie opłąca się trzymać pieniędzy na lokatach, tylko giełda
a jak ktoś nie ma pojęcia o giełdzie to co?
Ja już od dłuższego czasu korzystam z ofert banku Idea Bank. Mam całkiem fajnego opiekuna, który dzwoni do mnie gdy tylko pojawi się jakaś fajna lokata a zazwyczaj mają najlepsze oferty na rynku.
Oferty bankowych lokat tak często się zmieniają, że trudno teraz za tym nadążyć. Jeśli chcesz przeglądnąć oferty banków, ale nie chcesz tracić czasu to skorzystaj z bezpłatnej porównywarki lokat. Ustawiasz parametry interesującej Cię lokaty i zaraz otrzymujesz najciekawszą propozycję banków. Od razu można też umówić się przedstawicielem banku.
Póki co to Getin Bank ma najkorzystniejsze z punktu widzenia klienta lokaty.
O ile macie środki. Tak poważnie - to inwestycja dla poważnego gracza, ale na czasie, i inwestycja taka, która na 100% przyniesie fajne zyski.
Paradoks.. Coraz mniej dają a coraz to więcej wymagają. We łbach im się poprzewracało. Informacja to najważniejsza siła w obecnym świecie, a ludzie je sprzedają za dosłownie parę groszy. Obligacje i forex to obecnie jakieś opcje.
Nigdzie, lokaty mają śmieszne oprocentowanie, dużo lepiej jest choćby tutaj - (spam) Kwestia tego czy posiadacie dostatecznie wysoki kapitał na taką inwestycję?
Opłaca się wejście w tego typu inwestycje - (spam) Ale nie ma co ukrywać, że po prostu rynek nie ma na to środków...