Kto się wybiera za tydzień na koncert Krzysztofa Krawczyka we Wrocławiu z okazji 50-lecia jego muzykowania ?
Printable View
Kto się wybiera za tydzień na koncert Krzysztofa Krawczyka we Wrocławiu z okazji 50-lecia jego muzykowania ?
Sama proponuję rozejrzeć się za jakimś koncertem albo wybrać się do Kina. Czy też na dłuższą przejażdżkę.
Warto jest sobie zajrzeć tutaj:
(usunięte spamowanie) - na stronie można poczytać sobie o wszystkich imprezach organizowanych w Trójmieście oraz okolicach.
Sama 19 sierpnia miałam na przykład przyjemność bawić sie na koncercie Justina Timberlake'a !
Niesamowite wrażenia !
A ja byłem na Krawczyku i zarówno koncert jak i cały Weekend były udane. Rodzinka do mnie na Krzysia zjechała i bawiliśmy się 2 dni !!! :p
Ja w ten weekend w święta proponuje sobie odpocząć przed tv z całą rodzinką:) My czekamy na Kumple z dżungli: Kierunek Biegun. Dzieci bardzo ja lubią wiec obejrzymy sobie razem na pulsie 2 w lany poniedziałek.
Uwielbiam weekendowe wypady, a w Polsce nie trudno o fajne miejsca, szczególnie że mamy ten komfort posiadania morza i gór, dzięki czemu wcale nie musimy jechać za granicę. Bardzo lubię jeździć nad morze, do Sopotu ale także i w góry, do Zakopanego gdzie jeżdżę zarówno zimą, jak i latem. Zawsze spotkać tu można miłych ludzi i dobrze się bawić. Wyjeżdżamy najczęściej całą paczką i wynajmujemy zazwyczaj lokum na 2-3 noce.
Jako że teraz jest ostatni weekend wakacji, to podążając za naszą grupową tradycją wybieram się ze znajomymi na kajaki :) Mamy już wszystkie potrzebne rzeczy. Ostatnio dokupiliśmy jeszcze na (spam) boję ratowniczą, bo jedna z koleżanek ma uprawnienia ratownicze i lubi mieć przy sobie sprzęt zapewniający bezpieczeństwo. A muszę przyznać, że zawsze kładziemy duży nacisk na to, aby nasze wyprawy były przemyślane i bezpieczne :)
Ja mam zamiar zrobić sobie wieczór filmowy w ten weekend. Na pewno obejrzę Króla rozrywki.
Ja to lubie się wycieczkować. Weekend w Pradze z dziewczyną to jest to :)
Potop albo Lalka, tak jakoś mnie naszło ostatnio po przeczytaniu Faraona
Ostatnio nie miałem co robić w weekend, wszyscy znajomi byli zajęci. Więc zrobiłem sobie popcorn z lemoniadą i oglądałem sobie filmy i seriale online za darmo na stronie vod https://ogladaj.to/