Ja pierwszy raz wybieram do Teatru (Kwadrat lub Teatr 6 piętro). Trochę się trzeba oderwać od komputera i kina.
Printable View
Ja pierwszy raz wybieram do Teatru (Kwadrat lub Teatr 6 piętro). Trochę się trzeba oderwać od komputera i kina.
Polecam literaturę ocierającą się o wątki kryminalno-detektywistyczne. Godne polecenia (poza klasykiem czyli Holmese'm) są np. Kobieta w bieli Collins'a, Morderstwo na plebanii A. Christie.
Niestety nie mam żadnych planów, może coś odgapię od Was
O! nieznane mi zupełnie słowo i nie słyszane: odgapię:)
Na weekend po męczących świętach, wypoczynek, bez obżarstwa i picia, spacery wszędzie tam gdzie, będzie grała WOŚP
Moja propozycja na weekend po świętech to hiszpańska produkcja pod tytułem Skóra w której żyję - mocno polecam, sprawdzony i MOCNY :)
A moja propozycja na weekend to kręgle, badminton, squash, tenis, siłownia, basen, sauna:) Myślę, że każdy coś dobierze pod siebie. Pozdrawiam
siatkówka plażówka! oby tylko pogoda dopisała :)
Oprócz Mistrzostw Świata w piłce nożnej proponuję spływ kajakowy :) Idealne na odprężenie :) Oczywiście w doborowych towarzystwie :D
Solina, Zakopane, Szczyrk - na górsko :)
Ja polecam bieganie po kilku tygodniach tak sie wkręci ze sam nie będziesz mógł przestać!!