MÓJ INTERNET NON STOP SIĘ PSUJE.:mad:
Printable View
MÓJ INTERNET NON STOP SIĘ PSUJE.:mad:
W mieście bez problemu, natomiast 2 km dalej poza miastem u rodziny internet muli strasznie...
Ogólnie z tego co słyszę to mobilny internet w Orange nie jest najlepszy. Dużo moich znajomych ma podobne problemy...
A co powiecie o technologi LTE? Faktycznie jest tak dobra jak o niej piszą?
Niestety na ten temat nie mogę się wypowiedzieć, bo nie posiada, ale chętnie poznałbym opinie innych użytkowników na ten temat :)
Mówię Ci panie uciekaj z oragne ta sieć stała się nie do zniesienia, ja sam przeszedłem już dawno do Play i jest o wiele lepiej (na kartę) nie dość, że wszystko załatwiam przez stronę internetową to co chwila mam darmowe pakiety, mój kolega poszedł do plusa i też mówi, że nawet tam lepiej choć takiej kontroli nie ma nad tym wszystkim jak ja
Z mobilnym internetem zawiodłem się u innych operatorów. W Orange nie mam żadnych problemów z sygnałem. Polecam.
Ja znów muszę powiedzieć,że uciekłem z orange ze względu na słaby zasięg telefoni komórkowej.Z netem z orange nie miałem doczynienia,ale w Play przynajmniej jest zasięg stabilny i połączeń nie zrywa.
Z tego co widzę wszyscy teraz uciekają z Oragne jak z tonącego Titanica ;). Wcale nie dziwie się temu zjawisku, ponieważ operator ma drogie stawki i kiepską obsługę klienta.
Ja sobie kiedyś chciałem wziąć, ale testowaliśmy i okazało się, że w mojej miejscowości jest bardzo słaby odbiór, więc niestety nie udało się. Ale warto to najpierw sprawdzić, bo szkoda płacić za to, że nie ma się sygnału ciągle.