Tak. Problemy z sortowaniem śmieci, składowaniem odpadów, oczyszczalnie ścieków przy domu też są rzadkością. Ekologiczne życie oprócz chęci ma także swoje koszty. Polacy jako biedne społeczeństwo mają z tym problem.:(
Printable View
Tak. Problemy z sortowaniem śmieci, składowaniem odpadów, oczyszczalnie ścieków przy domu też są rzadkością. Ekologiczne życie oprócz chęci ma także swoje koszty. Polacy jako biedne społeczeństwo mają z tym problem.:(
Ekologiczne oleje: olej lniany, olej z wiesiołka, olej z pestek dyni, olej z czarnuszki- nieocenione w nowoczesnej kuchni.
http://www.olejlniany.info.pl
Kolego, ale własnie oczyszczalnie ścieków są coraz częściej montowane, powstaje coraz więcej nowych domów na terenach nieskanalizowanych, które muszą wybrać albo szambo, albo oczyszczalnię przydomową.
To prawda, że oczyszczalnie ścieków są coraz częstsze. Jednak wieś znajdująca się 15 km od Wrocławia z kilkuset domami powinna być skanalizowana już dawno. I nie jest to przypadek odosobniony...niestety.
Cóż, gdyby Orange dał chociaż orange do powieszenia. Ale fakturę? Lepsza byłaby na rozpałkę w kominku.:)
zdrowa żywność to nie jest
ja lubię chodzić w soboty na Eko Bazar na Żelaznej w Warszawie
Dobre:) .We Wrocławiu też miałem taki eko-bazar pod domem. Teraz mam GALERIĘ-już nie eko :(
Zdrowa żywność albo śmierć?
A co ten eko-bazar, bazar z ekologiczną zywnością?