Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
-
02-03-14, 10:50 #1krzysztof77Gość
Czy ryzyko na giełdzie jest duże?
witam
Mam trochę oszczędnosci i przeczytałem na stronie http://gpwpolska.pl o inwestowaniu na giełdzie. Czy takie inwestyche są bardzo ryzykowne? Czy łatwo mozna stracić pieniądze?
-
19-03-14, 13:20 #2mezoGość
-
21-03-14, 19:44 #3
-
26-03-14, 07:06 #4
Odp: Czy ryzyko na giełdzie jest duże?
Na wielu stronach zachęcają do grania na giełdzie - jako szybki zysk (jak na filmach). Przede wszystkim należy się uczyć/czytać i założyć jakieś darmowe konto demo na wirtualne pieniądze. Forex nie jest polecany na start-za duża dynamika. Po np. półrocznym graniu na Demo można zacząć myśleć żeby grać na prawdziwe. Nie warto jednak liczyć na milionowe zyski z dnia na dzień
-
08-05-14, 11:37 #5WypowiadankaGość
Giełda mnie przeraża, są równie zyskowne, a bezpieczniejsze sposoby inwestowania pieniędzy, choćby ryzyko korporacyjne przy obligacjach jest o wiele niższe.
-
08-05-14, 14:06 #6
- Mieszka w
- Gorzyce
- Siła Reputacji
- 0
-
12-05-14, 13:40 #7pepkaGość
-
24-07-14, 09:54 #8masterchefGość
Zanim zdecydujemy się na giełdę, trzeba posiadać chociaż minimalną wiedzę na jej temat. Uważam jednak, że obligacje korporacyjne są najlepszym rozwiązaniem dla większości osób. Poprzez inwestowanie pieniędzy w działania danej spółki możemy szybko dorobić się sporej sumy pieniędzy, a co do ryzyka, jest ono nieodzownym elementem i czasem aby zyskać, musimy na początku trochę stracić.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki