Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34
Temat: Naturalne metody na pryszcze
-
16-08-21, 18:29 #31
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Naturalne metody na pryszcze
Ja ograniczam nabiał i dbam o zdrową dietę
-
09-05-22, 12:25 #32
- Siła Reputacji
- 0
Z jakich kosmetyków korzystacie w przypadku Waszej twarzy i dlaczego?
odblaskowe kurtki robocze
-
10-05-22, 06:55 #33
- Siła Reputacji
- 0
Warto jest dbać przede wszystkim o pielęgnację. Tylko zadbana twarz będzie wyglądała ładnie.Sama polecam wybrać się do gabinetu medycyny estetycznej na peeling kwasem. Na przykład migdałowym, na który sama chodzę co jakiś czas. Bardzo skuteczny zabieg. Sprawia,że skóra jest delikatniejsze, usuwa przebarwienia, drobne niedoskonałości.
Ze swojej strony mogę polecić Bona Dea w Krakowie. Chodziłam tam na wiele zabiegów i jestem bardzo zadowolona z salonu. Pełen profesjonalizm a zabiegi dały bardzo dobre rezultaty.
https://bonadea-krakow.net.pl/
Na stronie jest kontakt.
-
12-05-22, 10:03 #34
- Mieszka w
- Warszawa
- Siła Reputacji
- 0
Warto przed wszystkim zacząć*od prawidłowej pielęgnacji skóry oraz odżywiania. Przetworzona żywność nie dość, że jest naszpikowana chemią to jeszcze dostarcza mniej witamin i minerałów. Warto zacząć gotować w domu zamiast stołować się na mieście, zamiast gotowego obiadu z marketu zrobić z "surowych" produktów. Białą mąkę zastąpić*razową, cukier owocami, słodzone napoje wodą*(może być*z dodatkiem naturalnych soków, cytryny itp.). Do tego dużo świeżych warzyw i nawodnienie. Po miesiącu lub dwóch stan skóry znacznie się*poprawi, a to jedynie kilka zmian. Na temat żywienia w kontekście stanu skóry można by dużo pisać, polecam poszperać w sieci.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki