Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30
Temat: Kawosze doradźcie coś!
-
19-11-14, 20:26 #11
- Mieszka w
- Szczecin
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Kawosze doradźcie coś!
Wydaje mi się, że tak jak we wszystkim chodzi o jakość. Najtańsze kubki kupione gdzieś na bazarze mogą przeciekać, a to oczywiście nic przyjemnego. Ja kupiłem taki kubek w sklepie i puki co nie zawiódł mnie.
-
24-01-15, 13:07 #12ratunGość
Kubek termiczny nie będzie przeciekał, ale musisz na niego wydać ponad sto złotych. Niestety, takie mamy ceny
-
11-02-15, 15:54 #13
Ja troszkę z innej beczki, ale również skierowane do kawoszy
Prowadzę lokal i szukam palarni kawy, która oferowałaby naprawdę dobrej jakości kawę. Czy orientuje się ktoś może czy kawa firmy kaffe2009 jest godna polecenia? Z góry dziękuję za opinie
Ostatnio edytowane przez wolf ; 19-03-15 o 14:36
Are you talkin to me?
-
18-02-15, 11:21 #14andziaGość
Ja mam taki zwykły z mcDonalda i od roku się sprawdza idealnie, nie przecieka a i temp. trzyma
-
25-02-15, 19:42 #15marysiaGość
Kubek mam zwykły z marketu. Sprawdza się naprawdę fajnie
Rano zawsze obowiązkowo kawka z ekspresu stawia mnie na nogi. Marzy mi się jeszcze kawiarka na indukcję. Ale to za jakiś czasOstatnio edytowane przez wolf ; 19-03-15 o 14:37
-
25-02-15, 20:42 #16
Ja mam taki zwykły klasyczny kubek z marketu i nie narzekam
What goes up and down without moving?
-
19-03-15, 14:27 #17
Myślę, że jak mamy drogą torebkę albo zależy nam na jej zawartości to warto zainwestować nieco więcej w taki kubek. Przecież to nie jest dobro jednorazowego użytku. Jak kupimy porządny model to będzie nam służył latami
-
23-03-15, 22:21 #18
- Siła Reputacji
- 0
Na studiach używałam tylko kubka termicznego, sprawdzał się, należy jedynie kupić dobry kubek, szczelnie zamykany.
-
15-04-15, 10:25 #19
ja miałem kiedyś fajny kupiony w coffeeheaven- nie był tani, ale podobało mi się to, że pić można było jedynie po naciśnięciu takiego przycisku/odblokowania
no i nie ukrywam, że świetnie wyglądał!
-
02-12-15, 17:48 #20
- Siła Reputacji
- 0
Sama stosuje termos. Kubek także brałam pod uwagę, ale nie byłam pewna co do szczelności. Czytam tutaj, że te droższe rzeczywiście nie przeciekają. W takim razie zastanowię się nad takim. Zawsze to jedna rzecz mniej, bo do kawy z termosu mam osobny. Nie piję z "zakrętki". Przechowywanie zaparzonej kawy to jedna kwestia, a druga to odpowiednie zabezpieczenie jej przed parzeniem. Należy pamiętać o kilku kwestiach, żeby zawsze była smaczna.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 02-12-15 o 19:02 Powód: (spam)
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki