Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29
Temat: Kawosze doradźcie coś!
-
07-12-15, 09:13 #21
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Kawosze doradźcie coś!
Termosy z reguły są dobre do przenoszenia gorących napojów i nie przeciekają. Z kubkami to chyba trochę loteria... Czasami zwykły najtańszy z marketu trzyma lepiej niż drogi, firmowy.
-
28-12-15, 14:34 #22
- Siła Reputacji
- 0
Ja mam termiczny kupek i nic nie przecieka. Tylko że dostałem go jako gratis przy okazji jakiejś akcji eventowej, promocyjnej.
-
25-01-16, 15:44 #23
- Mieszka w
- Szczecin
- Siła Reputacji
- 0
Z własnego doświadczenia mogę polecić kubki termiczne, które są otwierane przez taki przycisk u góry - bo te odkręcane mogą sprawić psikusa i zalać torebkę niestety
-
11-03-16, 13:33 #24ZarthunGość
Ja nie mam problemów z kubkami, które kupuje. Zawsze kupuje trochę grubsze, żeby lepiej trzymały ciepło.
-
24-06-16, 13:25 #25printtoeGość
Z kubka termicznego korzystałam na prawdę przez dłuższy czas, bo w zimę zamiast wody piję herbatę. Niestety, ale kubek należy trzymać cały czas w odpowiedniej pozycji, bo może się wy;ać, chyba, że kupisz bardzo dobrej jakości ten kubek, mój nie był jakiś drogi. Dlatego ja kupiłam sobie mały termos, źle to nie wyglądało, a dużo wygodniej
-
30-06-16, 11:41 #26anonsetowarzyskie2069Gość
Kubek termiczny to przydatny gadżet i to bardzo. Warto w niego zainwestować.
-
16-05-17, 23:48 #27
- Mieszka w
- Myślenice
- Siła Reputacji
- 0
Kubki termiczne z przyciskiem u góry są często odkręcane. Ja tam wolę się napić świeżo zaparzonej kawy, a moje kubki termiczne zalegają od dłuższego czasu w szafce. Nawet w podróży nie ma przecież problemu ze stacją paliw serwującą dobrą kawę
.
-
18-08-17, 14:09 #28dariusGość
Najlepsze sa te termosy wojskowe, wytrzymale i swietnie utrzymujace temperature, a przy tym wygladaja kozacko
-
11-02-19, 10:02 #29
- Siła Reputacji
- 0
Kubek termiczny to bardzo trafna opcja. Ja używam na co dzień jak jeżdżę samochodem
ciepła kawka na zawołanie
ktoś tu pisał o złym działaniu kawy. Pewnie po części ma rację, ale ja na przykład wyczytałam ostatnio na stronie farmacjapraktyczna.pl, która zamieszcza na prawdę rzetelne treści, że kawa z cukrem jest dobra dla mózgu i poprawia pamięć
W rozsądnych ilościach można wszystko
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki