Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38
-
26-04-17, 14:23 #31MilaGość
-
26-04-17, 16:35 #32
-
07-07-17, 12:31 #33hecateGość
-
02-11-17, 13:21 #34Rob_85Gość
Odp: Jak wypromować sklep internetowy?
Pozycjonowanie sklepu nie jest takie proste jak się wydaje. Zdecydowanie myślę, że warto zostawić to profesjonalistom, którzy mają doświadczenie w branży. Sam prowadzę sklep internetowy z odzieżą i od 2 lat korzystam z usług (wycięty spam). Mogę śmiało polecić ich usługi, bo to naprawdę specjaliści. Przez cały okres współpracy ilość składanych zamówień regularnie się zwiększa i jestem zadowolony z takich wyników. Wiadomo, na pierwsze efekty trzeba było poczekać, ale teraz jest naprawdę dobrze. Jestem w stałym kontakcie z opiekunem mojego pakietu i na bieżąco aktualizujemy m.in treści na podstronach. (wycięty spam) oferują również wcześniej wspomniane AdWordsy.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 03-11-17 o 23:42 Powód: Nieoznaczona i nieopłacona reklama
-
24-12-17, 00:39 #35
- Siła Reputacji
- 0
Najskuteczniejszą formą reklamy w przypadku sklepu internetowego jest reklama u lidera opinii-blogera. Ogólnie mówiąc nie polecałabym firm/agencji bo to straszni naciągacze na niekoniecznie skuteczne usługi. Osobiście mogę polecić blogera który nie bierze dużo za reklamę a ma zasięgi liczone w setkach tysięcy ludzi. Mam nawet do niego kontakt e-mailowy [dovado123(Małpa)gmail], jak coś można do niego śmiało pisać.
-
01-08-18, 13:52 #36
- Siła Reputacji
- 0
-
10-06-19, 09:15 #37
- Siła Reputacji
- 0
Zaciekawił mnie ten temat i postanowiłem dołączyć do forum
sam prowadzę własny biznes internetowy i zaczynając nie wiedziałam zbytnio jak go rozpromować, ale udało się
kluczem do sukcesu w moim przypadku było powierzenie pozycjonowania odpowiedniej agencji marketingowej, a także promocja sklepu w social mediach
tym zająłem się sam !
i udało się
poczytałem trochę treści i artykułów pomocniczych i się udało
Czasem wystarczy samemu się zaangażować!
-
10-02-20, 11:22 #38
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki