Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33
-
31-03-14, 13:56 #1kuropatwaGość
Suplementy na odchudzanie rzeczywiście działają?
Ktoś z was próbował odchudzać się przy pomocy suplementów diety?
Czytałam ostatnio o takich sposobach tu i trochę się waham, bo odchudzanie naturalnymi metodami nie daje żadnych efektów, ale z drugiej strony nie chcę mieć później jo jo po tych suplementach.
Jak bezpiecznie i na stałe odzyskać szczupłą sylwetkę na wiosnę?Ostatnio edytowane przez wolf ; 03-04-18 o 13:46 Powód: spam
-
01-04-14, 18:39 #2BartekMazakGość
-
02-04-14, 08:03 #3Bromek4Gość
Odp: Suplementy na odchudzanie rzeczywiście działają?
Ja brałem suplementy i powiem tak, jesz takie tabletki to chudniesz ale jojo gwarantowane.
Jak sam się nie ogarniesz to tabletki na dużo się nie zdadzą. a wystarczy trochę zminić tryb życia, jeść regularnie, mniej a częściej, zwracać uwagę na to co się je i tyle.
-
17-04-14, 08:26 #4masterchefGość
Zdecydowanie odradzam sposoby odchudzania się za pomocą reklamowanych suplementów i tabletek. Od mojej znajomej z pracy, która miała problemy z odchudzaniem, wiem jak szkodliwe mogą być one dla twojego zdrowia, ponieważ podczas ich zażywania zdarzały jej się zawroty głowy, nudności oraz biegunka. Postanowiła udać się do dietetyka z (spam) w Katowicach, by poddać się profesjonalnej i bezpiecznej kuracji. Od kiedy przerzuciła się na zbilansowaną dietę, wszystkie dolegliwości minęły, a w ciągu miesiąca zrzuciła dobre parę kilo.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 03-04-18 o 13:46 Powód: spam
-
21-04-14, 14:13 #5
- Siła Reputacji
- 0
-
05-06-14, 16:42 #6
- Siła Reputacji
- 0
-
06-06-14, 15:13 #7
- Siła Reputacji
- 0
Polecam wypróbować Figurin Slim, suplement głównie dla kobiet 40+. Mi i mojej znajomej pomógł stracić zbędny tłuszczyk w biodrach i pupie. Sprawdziłam, że jest bezpieczny i przebadany. To jest dla mnie najważniejsze zanim zacznę cokolwiek stosować.
-
19-06-14, 21:25 #8Lucy00Gość
-
25-06-14, 07:06 #9
- Mieszka w
- Malinówek
- Siła Reputacji
- 0
-
31-10-14, 11:16 #10SalonowiecGość
Efekt działania suplementów zależy od wielu czynników, ale najważniejsze jest ich zestawienie. Suplementy to wspomaganie a nie czynnik kluczowy. Ostatnio czytałem o cudownych właściwościach zielonej kawy, która działa bez diety i ćwiczeń. Powiem tak: Kawa działa ale sama niczego nie odchudzi.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 03-04-18 o 13:47 Powód: nieoznaczona reklama
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki