Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33
-
23-11-16, 11:46 #31
Odp: Jak obniżyć koszty prowadzenia firmy?
robię nowoczesne sklepy internetowe, zapraszam: sklepinternetowy.top
-
20-01-17, 06:55 #32
- Siła Reputacji
- 0
co za bezsens, wg mnie to rodziłoby później mega nadużycia. odsyłanie ludzi do domu żeby nie płacić, a pźóniej trzymanie ich po naście godzin, bo do wypłaty by brakowało. trzeba trochę rozważyć obie strony medalu zanim się coś napisze. zwłaszcza, że w biurze zawsze jest co robić, a że pracownik to kretyn, to trzeba wymienić skoro się ochrzania. ale wracając do tematu - wystarczy zmiana oprogramowaia. od wielu lat ludzie trzymają się tego samego które trzyma ceny. a jak grzyby po deszczu wysypało opro od takich firm jak (wycięta reklama) - gdzie cena jest naprawdę minimalna przy maksimum oferty
Ostatnio edytowane przez wolf ; 20-01-17 o 21:32 Powód: wycięta reklama
-
27-02-17, 12:47 #33ZarthunGość
Zatrudnienie księgowej jest kosztowne, z pewnością bardziej opłaca się wynajęcia biura rachunkowego, ale najtańszą opcją jest zajęcie się księgowością samodzielnie - co prawda w większych firmach to raczej niemożliwe (ze względu na zakres obowiązków), ale w mniejszych to dobra opcja. Przy mojej działalności własna księgowa byłaby bardzo nieopłacalna, dlatego ja na co dzień korzystam z z oferty firmy (wycięta nieoznaczona i nieopłacona reklama)
Ostatnio edytowane przez wolf ; 28-02-17 o 00:03 Powód: spam
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki