Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37
Temat: Android czy ios?
-
25-08-15, 23:02 #21
- Siła Reputacji
- 0
-
08-10-15, 11:01 #22JustMydelGość
Odp: Android czy ios?
to zalezy jak szybko się przestawisz z jednego systemu na 2, ok 2 siedzenia przy tel i już prawie jesteś przestawiony/przestawiona.
Jak osobiście korzystam z androida i ios tylko dlatego ze ta marka jest tak wypromowana mnie nie przekonuje.
Polecam też blogiOstatnio edytowane przez wolf ; 08-10-15 o 11:23
-
13-10-15, 14:51 #23antonisGość
-
26-10-15, 18:11 #24TiaprayGość
-
01-11-15, 23:27 #25
- Siła Reputacji
- 0
Korzystałem z Samsunga Galaxy S3 i iPhone 5s. Samsung na początku działał bardzo szybko i byłem zadowolony, ale po roku użytkowania zaczął mulić, mimo braku instalacji wielu aplikacji. iPhone działa szybko zawsze. W obydwu telefonach zanotowałem po pewnym czasie użytkowania spadek żywotności baterii, przy czym w Samsungu można wymienić samą baterię, a przy iPhonie trzeba wymienić cały telefon
-
16-11-15, 10:12 #26
- Siła Reputacji
- 0
Ja też raczej jestem za iOSem. System się tak nie tnie. Miałam trzy różne telefony z androidem i każdy po około pół-do roku użytkowania zaczynał się potężnie zawieszać, do tego stopnia, że musiał mi ktoś reinstalować system. A na iOSie mam iPada od dwóch lat. Jest zawalony aplikacjami i plikami, filmami, muzyką, książkami i nic mu nie ma. Zauważam jedynie troszkę wolniejsze działanie, ale tak troszeczkę.
-
18-02-16, 07:03 #27
- Siła Reputacji
- 0
A ja obecnie mam telefon na androidzie Miałem już ios ale telefony na androidzie są po prostu tańsze a parametry maja takie same tak więc jestem zdania,ze nie ma co przepłacać..... Telefon kupowałem sobie niedawno. Był to model Huawei P8 Lite . Zamówiłem go w sklepie rtv Euro agd. Była tam możliwość kupna telefonu na raty z czego zresztą skorzystałem. Obecnie spokojnie go sobie spłacam ( zostało mi jeszcze 8 rat z 10). Telefon niedrogie, parametry jak w telefonach kosztujących dwa razy więcej...
Jest to wprawdzie chinska marka ale ta akurat jest dobra.
-
11-08-16, 09:02 #28
Windows Phone jest najlepszym systemem. Jest znacznie bardziej intuicyjny niż pozostałe. Jest też szybki i stabilny. Jego największym minsem jest brak wielu ciekawych aplikacji, które sa na Androidzie i na IOS. Według mnie Android jest bardzo podobny do IOS. Ten pierwszy jest może trochę mniej zasobożerny.
elGonzo
-
18-10-16, 10:26 #29heniowalkiGość
-
14-11-16, 11:43 #30kraxx44qGość
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki