Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46
Temat: Android czy ios?
-
26-08-21, 05:51 #41
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Android czy ios?
I ten i ten. Aczkolwiek sam użytkuję od dobrych kilku miesięcy ipad air i trochę żałuję, że nie kupiłem go sobie wcześniej:
Świetna jakość ekranu, odwzorowanie kolorów
Szybkość działania i wygoda
Szybkie wifi
Dobra bateria
USB typu C
Dobry aparat ( co mnie zaskoczyło bo w poprzdnich tabletach aparat był tak kiepski, ze nie dało się nim zrobić sensownych zdjęć, tutaj już się da).
Nie wiem ile kasy masz do wydania na ipad, ale polecam poszukać w Ispot:
https://ispot.pl/ipad-air
Aktualnie mają niezłe promocje na kilka modeli.
-
10-12-21, 09:50 #42
- Siła Reputacji
- 0
-
18-01-22, 10:11 #43
- Siła Reputacji
- 0
Z perspektywy wielkiego fana Google Pixel (miałem wcześniej, 2 xl, teraz 5), stwierdzam, że jednak wolę IOS. Poprzedni IPhone 11 był urządzeniem z równie dobrym aparatem, ale nie było problemów typu w Pixelu, że powiadomienia z Whatsapp, czy innych aplikacji przychodzą z opóźnieniem. Wyłączenie baterii adaptacyjnej nie działa. Po prostu "ajfony" to smartfony w których od początku do końca wszystko działa.
Swoją drogą jeśli planujesz zakup nowego smartfona, koniecznie zerknij sobie na kupony rabatowe na tej stronie:
https://coupondojo.pl/
Aktualnie możesz tam liczyć na spore zniżki.
-
14-05-22, 14:50 #44
- Siła Reputacji
- 0
Według mnie zdecydowanie IOS, ponieważ daje większe możliwości i jest bardziej praktyczny. Osobiście chciałbym Wam polecić stronę, na której znajdziecie ofertę usług profesjonalnej firmy - serwis naprawa iPad . Ktoś z Was równiez korzystał z ich oferty?
-
19-05-22, 22:52 #45
- Siła Reputacji
- 0
-
29-05-22, 22:15 #46
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki