Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24
-
10-02-15, 09:07 #21
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Kupić karnet na siłownię czy ćwiczyć w domu?
Dla mnie w tym momencie wybór jest prosty - tylko karnet na siłownię. Ale może po kolei i najpierw opowiem jak to było w moim przypadku. Jako osoba będąca w grupie ryzyka zachorowania na cukrzycę, przeczytałam kilka miesięcy temu artykuł o walce z cukrzycą na siłowni. Pomyślałam sobie, że może faktycznie zrobię coś w tym temacie. Najpierw próbowałam ćwiczyć w domu - ale wychodziło to gorzej, niż średnio. Brak motywacji powodował coraz częstsze opuszczanie codziennych treningów, aż do całkowitego ich zaprzestania. A to wszystko przez ciągłe wymówki: a to za chwile, a to później, a to po moim ulubionym serialu... Wszystko się zmieniło, gdy poznałam swojego chłopaka, który powiedział mi: zapłacisz za karnet, to będziesz chodzić, bo ci będzie szkoda pieniędzy. I to była prawda, bo teraz ćwiczę regularnie 3 razy w tygodniu i nie zamierzam tego zmieniać
Dlatego karnet na siłownię jest dobrym rozwiązaniem
Ostatnio edytowane przez wolf ; 07-03-15 o 15:07
-
09-05-15, 08:50 #22
- Mieszka w
- Bydgoszcz
- Siła Reputacji
- 0
-
21-05-15, 13:47 #23
- Siła Reputacji
- 0
No właśnie ja też mam taki dylemat teraz. Bo jestem w stanie zmobilizować się do ćwiczenia co drugi dzień w domu, ale to takie ćwiczenia z Chodakowską. Nie wiem czy na dłuższą metę coś dadzą, czy nie lepsza byłaby siłownia i jakieś dodatkowe obciążenie. Ale z drugiej strony nie lubię wśród innych ludzi ćwiczyć, więc nie wiem czy to by mnie najbardziej nie zniechęciło..
Ostatnio edytowane przez wolf ; 28-05-15 o 14:31
-
29-08-21, 00:21 #24
- Siła Reputacji
- 0
Ja wybieram ćwiczenie w domu. Siłownie mogą zamknąć w każdej chwili z powodu obostrzeń, a w domu mogę ćwiczyć kiedy chcę. Żeby mięśnie mi szybciej rosły zamawiam sterydy ze sklepu internetowego https://esterydy.pl/ bardzo dobrze działają.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki