Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23
Temat: Jakie studia podyplomowe?
-
17-04-16, 19:11 #11zołzaGość
Odp: Jakie studia podyplomowe?
dla osób które mają doświadczenie z zakresu zarządzania a najlepiej od kilku lat sprawują kierownicze stanowisko polecam studia podyplomowe MBA jeśli chodzi o różnego rodzaju rankingi to Wyższa Szkoła Bankowa jest dość wysoko. Poszerzona wiedza, większa wartość na rynku pracy i sieć znajomych - to podstawowe plusy uczestnictwa w studiach typu MBA. Ta oferta skierowana jest do każdego, kto zamierza zrobić w biznesie karierę.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 17-04-16 o 23:07 Powód: wycięta reklama
-
15-05-16, 18:34 #12bm802Gość
-
19-05-16, 09:29 #13maurycy-77Gość
-
20-07-16, 12:33 #14
- Siła Reputacji
- 0
-
04-08-16, 10:24 #15aleksmGość
moim zdaniem warto studiować kierunki związane z marketingiem, to jest w dzisiejszych czasach bardzo ważna dziedzina. Ja własnie wybrałam na studiach podyplomowych specjalność specjalista ds. mediów społecznościowych, kierunek bardzo ciekawy no i bardzo potrzebny
Ostatnio edytowane przez wolf ; 04-08-16 o 14:35
-
01-11-16, 11:11 #16tytan3Gość
Z własnego oświadczenie mogę napisać że studia podyplomowe mają sens tylko w 2 przypadkach. Kiedy praca którą się wykonuje wymaga tego lub też zapewnią awans, oraz gdy interesujemy się tematem.
Studia podyplomowe pod kątem szukania pracy raczej nie ma sensu.
-
02-11-16, 14:07 #17
- Mieszka w
- Złotoryja
- Siła Reputacji
- 0
A co jesli powiem, że dzięki podyplomówce znalazłem prace? To czysty fakt, wiec czasami warto sie zastanawic nad tym, jesli ukonczone studia nie poamgaja w znalezieniu pracy... druga sprawa, ze warto o tym myslec troche wczesniej, no ale kto kńcząc mature juz wie co będzie robił w zyciu?
-
05-02-18, 13:16 #18
- Siła Reputacji
- 0
Widze dawno w temacie nic sie nie dzialo wiec moze ktos bedzie w stanie powiedziec cos wiecej na temat tego jak wyglada rynek ksztalcenia. W najblizszych latach mam zamiar pojsc w jakims nowym kierunku jesli chodzi o wykonywana prace i rozwazam rozmaite mozliwosci. Z jednej strony cieszy mnie fakt duzego wyboru .. z drugiej sprawia mi troche klopotu poniewaz trudno jest na cos konkretnego sie zdecydowac. Od zawsze interesowal mnie temat transportu/spedycji .. w mojej rodzinie mam nawet jedna osoba pracujaca w tej branzy. Po wstepnym wypytaniu o rzeczy takie jak zarobki calosc prezentuje sie w moich oczach dosc atrakcyjnie. Pytanie jest tylko jedno .. gdzie najlepiej udac sie zrobic podyplomowke. U mnie w miescie wlasciwie z kierunkiem studia spedycja jest tylko Wyższa Szkoła Bankowa . Niestety nie mam zbyt wyrobionej opinii na temat uczelni gdyz ostatni raz bylem na jednej kilka lat temu dlatego tez prosze o jakies rekomendacje. Zagadnienie kieruje bardziej do osob praktykujacych
Pozdrawiam
-
08-08-19, 08:54 #19
- Siła Reputacji
- 0
-
21-03-20, 18:13 #20
- Siła Reputacji
- 0
Dla każdego praca marzeń znaczy coś innego. Warto poznać naszą osobowość i dowiedzieć się gdzie byśmy się odnaleźli.
Warto zastanowić się co tak naprawdę chcemy robić i nie tylko patrzeć na oczekiwania rynku. Jeżeli nie wiesz w czym byś się spełnił warto wykonać testy, kwestionariusze osobowości https://perso.in/blog/jak-lepiej-zarabiac/
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki