Pokaż wyniki od 21 do 30 z 50
-
18-03-15, 11:37 #21PioryczGość
-
29-07-15, 00:30 #22
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Gdzie kupić mieszkanie w Warszawie
Mokotów jest chyba najlepszy. Można stąd dojechać szybko wszędzie nie tylko metrem, ale też tramwajem i autobusem. Ludzie tu kupują np. na wynajem albo po prostu zapracowani, którzy nie chcą męczyć się z dojazdami. Przy okazji jest tu zielono, dużo terenów do spacerowania. Zastanawiam się nad mieszkaniem w kameralnym budynku, który powstaje przy ul. Racjonalizacji róg Woronicza.
-
30-07-15, 09:35 #23
Hej
Wszystko zależy od tego co chcesz robić i po co Ci mieszkanieWiadomo - do mieszkania. Ale czy chcesz, żeby było oazą spokoju, czy raczej miejscem w samym sercu miasta - blisko do pracy i fajnych miejsc wypadowych. Myślę, zę dobrym pomysłem by zastanowić się nad sprawą jest skorzystanie z portalu nieruchomości, gdzie każdy developer, czy indywidualny sprzedawca może zamieścić swoje ogłoszenie, a Ty możesz porównać je pod względem ceny, metrażu, odległości od centrum, pracy, czy innych istotnych miejsc
Ja osobiście skorzystałabym z portalu nieruchomosci com pl - wydają oni też informatory papierowe, które rozdają na targach mieszkaniowych, więc można powiedzieć że znają się na rzeczy
Tutaj wrzucam link z wyszukanymi wszystkimi mieszkaniami w Warszawie. Możesz ustawić sobie 'mapę', która pokaże Ci rozmieszczenie wszystkich mieszkań, a następnie zbliżać interesujące Cię dzielnice
Ostatnio edytowane przez wolf ; 03-08-15 o 01:00
-
17-08-15, 13:24 #24
- Siła Reputacji
- 0
Sam jestem zdania,że warto jest kupić mieszkanie deweloperskie. Jest to zwykle o wiele lepszy standard niż mieszkania na rynku wtórnym . Obecnie deweloperzy oferują lepsze technologie, o których ludzie 20 czy 30 lat temu nawet nie myśleli. Jest to większy koszt ale z drugiej strony remont takiego mieszkania również nie kosztuje tyle co doprowadzenie do porządku mieszkania, w którym ktoś wczesniej przed nami żył. Tak mamy puste ściany i łatwo wprowadzić swoją koncepcję . Obecnie fajne mieszkania powstają. Z tego co się orientowałem są planowane do oddania do użytku w 2016 roku ( druga połowa). Wilanów to dobra dzielnica, mieszkania może są tam trochę droższe ale w przyszłości mała szansa,że straca na wartości. Dojazd również mamy tam wzorcowy.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 15-09-15 o 23:20
-
17-08-15, 15:29 #25simian raticusGość
-
15-09-15, 22:49 #26
- Siła Reputacji
- 0
Mieszkanie jednak kupuje się na długie lata. Imprezy, kluby i ciągły hałas szybko się nudzą. Sama Warszawa jest bardzo głośna i tłoczna na co dzień. Po pracy lepiej odpocząć. Ja kupiłem mieszkanie w Osiedle Radzymin pod Warszawą i cieszę się z tego wyboru. Mam duże mieszkanie, o jakim mógłbym tylko pomarzyć w Warszawie, własny ogródek, blisko kilka dużych sklepów. A do dojazdów można się szybko przyzwyczaić. Jak mieszkałem na Białołęce i jeździłem komunikacją miejską to schodziło mi jeszcze dłużej niż z Radzymina samochodem
.
-
15-11-15, 18:38 #27
- Siła Reputacji
- 0
To zależy od przeznaczenia mieszkania, może pod wynajem? W każdym jednak liczy się dobra lokalizacja, teraz na topie jest Wola, ceny przystępne a bliskość centrum to ogromny atut. Mieszkam na Mokotowie ale gdybym mogła wybrałabym osiedle Bliska Wola na przykład.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 16-11-15 o 08:53 Powód: reklama
-
25-02-16, 12:41 #28
- Siła Reputacji
- 0
Mieszkanie, dom czy inną nieruchomość kupujemy na lata, dlaczego więc warto myśleć np. o Warszawie skoro jest wiele ciekawych innych miejsc. Polecam tu np. Kaszuby. Cisza, spokój, dużo jezior, w pobliży morze. A w dodatku nowe osiedla o połowę tańsze niż w Warszawie.
-
25-03-16, 13:01 #29Klaudia BieniasGość
Ja się przymierzam do zakupu apartamentu na Włochach. Powstaje tutaj taka jedna inwestycja. Apartament jest dwupoziomowy, z kominkiem, ogromną loggią, przestronnym salonem. Tanio nie jest, ale powiem tak – jak już mam gdzieś mieszkać, to chcę się czuć komfortowo. Inwestycja jest dokładnie na Śląskiej, blisko SKM i wylotu na autostradę.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 26-03-16 o 00:19 Powód: wycięta reklama
-
25-03-16, 14:08 #30Alan123Gość
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki